FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - DINAMO 2-2

Borcea îl pune la zid pe Dolha: "Nici la echipa a doua nu mai joacă!"

Cristi Borcea, Borcea, Dinamo
Cristi Borcea, Borcea, Dinamo

Articol de - Publicat duminica, 14 martie 2010 00:00

Borcea a decis ca Dolha să nu mai prindă lotul la Dinamo după gafa de aseară

Foc şi pară pe Emilian Dolha. Aşa era Borcea la finalul partidei, cînd l-a făcut praf pe goalkeeper-ul de 30 de ani.

"Clujenii n-au jucat nimic, i-am pasat de nici nu mai ştiau de ei. Dolha şi-a dat două autogoluri, le-a făcut cadouri gratis clujenilor. Incredibil, la primul gol n-a putut întinde mîna şi a ieşit aiurea, iar la al doilea a scăpat iar mingea! Aşa a făcut şi cu Panathinaikos. Îi dominam pe greci şi a scăpat el mingea şi ne-au dat ăia gol. Tac, tac, dar cît să mai rezist şi eu? Nu mai poate apăra nici măcar la echipa a doua", a tunat Borcea la Fanatik Show.

Apoi a continuat: "Nu v-aţi uitat la el că e ud tot, tot timpul e alb la faţă? Nu se poate aşa ceva, ca portar trebuie să fii puternic, să ai moral! Am zis să-l lăsăm în pace, să-i acordăm încredere, dar nu poţi accepta la infinit. Dacă Ţălnar vrea să-l bage cu Steaua, pot eu să zic nu? Credeţi că mi-a convenit că l-a ţinut pe Zicu în tribună? Cornel decide, eu nu mă bag".

"Sîntem cu toţii alături de Ema, chiar dacă a luat acel gol. Parcă asta li se întîmplă numai băieţilor buni ... A plîns în vestiar, e sufletist"
ANDREI CRISTEA, atacant Dinamo

"N-am compasiune pentru Dolha, dar mi-e drag de el, e un băiat excepţional. Se mai întîmplă să gafezi. Eu o păţesc de multe ori cu portarii mei şi nu mă supăr pe ei"
MIHAI STOICHIŢĂ, antrenor Steaua

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (35)
 •  15 Martie 2010, 07:53

Vreau sa cred ca Dolha a fost de buna credinta si, in cazul asta, imi pare rau pentru el, ca om. Dar ca fotbalist, ar fi cazul sa ne lase. E o rusine ca oameni de calitate, ca Tudor si Matache, au fost de-a dreptul goniti, ca sa i se faca loc exrapidistului. Cu oricine in poarta in locul lui, chiar cu motanul meu, Dinamo venea cu trei puncte de la Cluj. Si, uite asa, dupa ce am fost masacrati de arbitri in tur, acum am pierdut prosteste patru puncte in doua meciuri consecutive.

 •  14 Martie 2010, 17:54

m-am saturat de cate puncte a pierdut Dinamo din cauza lui !!! si mai este unul pe banca la fel ca el, care a adus numai prejudicii clubului : Goian !Aduceti-l pe LOBONT !!!

 •  14 Martie 2010, 17:41

se pare ca asa zisi vorbitori de la gsp sint minjiti toti de nea oaie de baliga zoioasa care nu mai pidiriteste cu elogile despre sine si cred ca sa invatat jegosu cu sticla ca nu e zi lasata de domnul acela pe care el marele credincios il venereaza de ochii lumi ce scursura ce gaunos e clar sinteti gsp.oaia zaluda ha ha

Vezi toate comentariile (35)
Comentează