FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - STEAUA, MIERCURI, 20:30, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Borcea promite 100.000€ pentru o victorie cu Steaua: "Vreau să-i umiliţi!"

Adrian Cristea, Janos Szekely, Dinamo, Steaua
Adrian Cristea, Janos Szekely, Dinamo, Steaua

Articol de - Publicat luni, 15 martie 2010 00:00

Borcea le-a cerut elevilor lui Ţălnar să învingă Steaua la cel puţin două goluri diferenţă

"Porcu' mai are o şansă de a se salva de Crăciun, dar Steaua nu scapă nebătută miercuri!", a declarat Cristi Borcea încă de sîmbătă noaptea, de la Cluj. Preşedintele executiv al dinamoviştilor i-a băgat apoi în şedinţă pe jucători: "Sînt mîndru de cum aţi jucat, dar n-aţi cîştigat şi ştiţi voi de ce! În fine, bateţi-o pe Steaua şi n-o să rămîn dator. Dar vreau să-i bateţi pe rivali bine de tot, să ne ţină minte! Eu sînt sigur că veţi învinge cu 2-0 sau 3-0. Ăia n-au cum să scape dacă jucaţi ca la Cluj şi avem mîini sigure în poartă".

Dinamoviştii vor împărţi 100.000 de euro dacă înving în Derby de România la cel puţin două goluri diferenţă, aşa cum vrea Borcea. Plus că fiecare marcator va încasa un bonus, special, de 1.000 de euro. "Batem sigur miercuri, Dinamo a arătat că ştie fotbal, iar în meciurile tari băieţii se mobilizează. Steliştii să-şi ia gîndul de la cele trei puncte", a zis Borcea.

"Meciul cu Steaua e ca oricare altul, noi trebuie să-i batem, e simplu. Pentru fani poate e o tensiune mai mare, pentru noi, fotbaliştii, e simplu: «băgăm material» şi gata!"
Ousmane N'Doye, mijlocaş Dinamo

0 euro e prima steliştilor miercuri seara, elevii lui Stoichiţă urmînd să încaseze cîte 100.000 E doar dacă iau titlul

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (21)
 •  15 Martie 2010, 14:01

pentru acest indemn, dl borcea se inscrie in cursa pentru trofeul fair play, acordat de cio pe anul 2010 :))

s.sorin
s.sorin  •  15 Martie 2010, 13:42
Postat de pe 15 Martie 2010, 11:08

BORCEA= B-b.o.u O-o.l.i.gofren R-r.e.tardat C-c.ret.in E-epileptic A-analfabet Miercuri o sa luati bataie de la Steaua si o sa vedeti UCL La Tv .Iar!!!!!! Cum zice Petrica Matzu Stoian:"Vin si maine sara Iar!!!!" Vedeti UCL La Tv Iaaaaaaar!!!!

cate cuvinte stii!!esti mult mai destept decat restul oilor care stiu bhee bhee! bhee!!acum,nu te mai forta ca poate ia foc neuronu ala si incepi si tu cu bhee bhee!!

s.sorin
s.sorin  •  15 Martie 2010, 13:40
Postat de cristianosteaua pe 15 Martie 2010, 10:53

sincer sunt convins ca vom bate pe Dinamo! nu stiu ce rost are sa va certati pe aici cand stiti f bine! Steaua joaca mult mai bine in deplasare iar la Dinamo a batut Inter Curtea de Arges! ce rost are sa ne certam cu pechinezii astia frustrati si mai bine avem rabdare si ne pastram energia pt a putea sarbatorii victoria miercuri seara! "SARITI CU TOTZII SI STRIGATI TARE SA MOARA CAINII DIN STEFAN CEL MAREEEEEE !!!"

sa vezi ce sarbatoresti tu miercuri seara!!!te culci in lacrimi de suparare oaie barsana!!!si pe voi v-a batut ceahlaul acasa(lanterna rosie)!!

Vezi toate comentariile (21)
Comentează