FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Borcea rămîne la Dinamo » Badea:"E în continuare preşedinte executiv, iar Săvulescu preşedinte delegat"

Cristi Borcea zice să trebuie să primească în jur de 8 milioane de euro de la Badea şi Săvulescu
Cristi Borcea zice să trebuie să primească în jur de 8 milioane de euro de la Badea şi Săvulescu

Articol de - Publicat vineri, 13 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 13 ianuarie 2012 17:32

UPDATE // Cristi Borcea: "Domnul Badea m-a convins să rămîn! Nu pot lăsa echipa la greu". Citeşte aici articolul!

UPDATE // Prima mutare pe care Borcea vrea să o facă este aducerea lui Iulian Tameş de la Timişoara. "Cei de la Poli mi-au propus rezilierea contractului, dar nu plec dacă nu mi se plătesc restanţele financiare. La Dinamo nu ştiu dacă ajung ţinînd cont că nu a existat o ofertă oficială din partea celor de acolo", a declarat Tameş.

E posibil însă ca Tameş, 33 de ani, să nu vorbească de Dinamo de teamă că bănăţenii vor miza pe asta pentru a nu-i mai da banii datoraţi.

UPDATE
// Preşedintele CA Dinamo, Nicolae Badea, a confirmat că Borcea a luat decizia de a continua ca acţionar al clubului din Ştefan cel Mare: "Borcea va rămîne preşedinte executiv, iar Dragoş Săvulescu preşedinte delegat. Trebuie să conlucrăm, să discutăm toţi înainte de a lua o decizie pentru a nu fi disensiuni".

Badea a anunţat ca sigură plecarea fundaşului stînga Zie Diabate la Dijon, care se află în Franţa la vizita medicală.

UPDATE // 13:30. În ciuda dorinţei lui Borcea de a încheia cît mai repede socotelile cu Dinamo, de la discuţiile legate de acţiuni lipseşte Dragoş Săvulescu, cel cu care se află în relaţii tensionate. Cornel Dinu şi Nicolae Badea sînt cei cu care vorbeşte despre eventuala despărţire.

Chiar dacă îşi anunţase revenirea în România pentru sîmbătă, Cristian Borcea a aterizat joi noapte în Bucureşti, iar în această dimineaţă a mers la biroul de la clubul Dinamo. În acest moment tratează cu Nicolae Badea posibilitatea ieşirii sale din acţionariat.

Conform propriilor mărturisiri, Borcea ar avea de recuperat de la Dinamo între 7 şi 8 milioane de euro.

Surse din cadrul clubului susţin că Nicolae Badea face tot posibilul să-l întoarcă din drum pe Borcea, decis să plece după cearta cu jigniri pe care acesta din urmă a avut-o cu Dragoş Săvulescu.

Borcea nu a mai fost în România din vară, cînd a plecat în luna de miere la Miami, acolo unde derulează mai multe afaceri. În ţară se specula că dinamovistul a părăsit ţara din cauza unor probleme pe care le-ar putea avea cu justiţia, însă pînă acum acest lucru nu a fost confirmat.

Citeşte aici "Borcea îşi pregăteşte revenirea în România şi şi-a pus la adăpost afacerile.

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (118)
spivak
spivak  •  13 Ianuarie 2012, 23:15

Mişto! O să se certe ca chiorii. La ЦСКА îl avem pe omul nostru Gigi, la Динамо pe omul nostru Cristi. Au ei grijă... Hai Rapid!

stefancondeescu
stefancondeescu  •  13 Ianuarie 2012, 22:07

Comentariul tău...un mesaj pt Fc.Oile Bucuresti,Mironica,prosport si sport.ro:a venit Borcea Dinamo Campioana si o sa muriti de ciuda , steaua-Twente 0-3 si o sa plangeti de ciuda ha ha ha. huo huo huo la toti

bandoleros
bandoleros  •  13 Ianuarie 2012, 20:13
Postat de sundancekid67 pe 13 Ianuarie 2012, 19:09

Sunt 3 tinuturi importante in romanika acuma : Pecenegia , Sholdovia si Ardealul !! Unde ai vrea sa locuiesti ? Eu as prefera Sholodvia ca acolo nu se cearta nimeni pe mincare ca toata mincarea e parasutata din avion . Asa nu se mai oboseste nimeni . Toti privesc spre cer si spre auz de motoare !!

daca treci pe magheru ai impresia ca traiesti in alta tara sau cum? traind in romania diferentele le poti vedea sau face prin faptul ca te poti lauda ca in orasul tau sunt cu 2 strazi asfaltate in plus fata de alt oras. insa romania vazuta din afara per asamblu e la fel ma bolnavule de ciroza. toti aveti aceeasi conducatori, aceeasi justitie, aceeasi economie, aceeasi idoli si aceeasi viata de kàkàt ma bolnavule de ciroza. cel mai bun exemplu e ca risti sa aibe ca idol pe mihai eminescu si un taran/tigan din sudul tarii ca si tine de pe magheru sau sa aveti aceeasi erectie pasiva in cazul in care e posibila intoarcerea lui torje la dinamo.

Vezi toate comentariile (118)
Comentează