FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - RAPID, AZI, 21:30, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Borcea se plînge de arbitraj: ”Noi sîntem cei furaţi”

Articol de - Publicat duminica, 18 septembrie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 17 septembrie 2011 22:52

Preşedintele executiv al "cîinilor" se teme că Dinamo va fi vînată atît timp cît va fi în fruntea clasamentului


"Mi-e frică de diverse jocuri de culise, mai ales că Dinamo este pe locul 1 şi nimeni, în afara noastră, nu se aştepta să fim atît de sus în clasament. Vor mai fi arbitraje potrivnice, de genul celui de la Vaslui, sperăm să fim lăsaţi să jucăm pe teren. Şi la Mediaş, chiar dacă am învins cu 5-0, am avut un penalty neacordat.

Atunci a fost Colţescu la centru, dar n-am făcut scandal fiindcă nu poţi să faci asta la victorie, se ia lumea de tine. Toate greşelile împotriva lui Dinamo au fost mari şi foarte grave. Văd că acum sînt acuze că Sebastian Colţescu e apropiatul meu sau al clubului, lucruri false, scornite de unii ca să pună arbitrii pe noi! În ultimii ani, Dinamo a fost cea mai dezavantajată echipă din România, am curaj să demonstrez asta cu cifre concrete oricînd".

Acesta a fost discursul lui Cristi Borcea, ieri, după materialul de prima pagină din Gazeta Sporturilor, care informa că arbitrul Sebastian Colţescu a fost pus la derby-ul de diseară pentru a-i mai îndulci viaţa după dezavantajele din etapa precedentă, de la Vaslui (1-3). "Declanşez Jihadul! Să văd cine se pune cu mine, cu arbitrii!", a strigat atunci preşedintele executiv al roş-albilor, însă ieri dinamovistul a declarat că acestea au fost vorbe spuse la nervi: "Eu cer doar ca fotbalul să fie pe teren. Dar văd că în România e legea celui care ţipă mai tare. Cu Colţescu nu am nimic, nici pro, nici contra, vreau doar să fie un arbitru cinstit".

Nu vrea să se facă american
Preşedintele executiv petrece tot mai mult timp la Miami, unde îşi are reşedinţa de mai mult timp şi unde are, mai nou, şi afaceri, însă a precizat că nu este interesat să devină cetăţean american: "Cu tot respectul pentru una dintre marile naţiuni ale planetei, nu mă interesează să fiu american. Nici dacă îmi dau cetăţenia cadou nu o primesc! Sînt român şi aşa voi fi toată viaţa. Am vrut să precizez asta, întrucît au apărut tot felul de speculaţii referitoare la subiect".

Pena la debut
Venit în această vară în Ştefan cel Mare, portarul Alex Pena, 21 de ani, a jucat ieri dimineaţă pentru prima oară în tricoul alb-roşu al "cîinilor" chiar dacă pentru echipa secundă, care a remizat, 1-1, la Astra II Giurgiu. "A apărat bine, sigur, a fost învins pe final doar din penalty, însă arbitrul trebuia să dicteze fault asupra lui Pena la acea fază", au comentat colegii. Flavius Stoican a aruncat şi un alt oltean în luptă, pe fundaşul Geo Mişu, 16 ani, continuînd promovarea de tineri.

S-a rupt prietenia
Este prima partidă în care Răzvan Lucescu va veni ca adversar în Ştefan cel Mare, după penultima etapă din sezonul 2008-2009, cînd, antrenor la FC Braşov fiind, a învins cu 2-0 pe Dinamo şi a trimis titlul în Bărăgan, Unirii Urziceni. Cristi Borcea nu l-a iertat niciodată pe Lucescu junior pentru acel eşec. Cei doi s-au certat crunt, nu-şi mai vorbesc, deşi erau foarte buni prieteni şi acţionarul chiar viza să-l pună pe Răzvan antrenor. Borcea nu l-a iertat pe tehnician şi, cît timp a fost selecţioner, înţepîndu-l la fiecare eşec.


Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (8)
afiliu
afiliu  •  18 Septembrie 2011, 12:56

la el s-a zgiriat discu il fura arbitrii si se pregateste de CL

saviola2_8
saviola2_8  •  18 Septembrie 2011, 11:52

ha ha ha! cea mai tare gluma! BORCEA e mai tare la platane si decat freakadadisk! observ acelasi comportament si la fanii dinamovisti ca si la borcea! spune ca poate sa sustina cu cifre???? pai si de ce nu o face? pt ca nu e adevarat.dinamo e o echipa de blatisti si fanii ei sunt mincinosi ca si cei care conduc echipa! unde`s cifrele alea??? de multe ori m`am contrazic cu frustrati dinamovisti care numai ei victorii ale stelei care numaru nu stiu ce coeficienti fiind SIGURI si sustinuti de `sondaje proprii` la fel ca borcea.Iar ca ne dadeai niste date concrete dispareau imediat dupa site, minciuna are picoare scurte maidanezilor, valorea voastra s`a vazut in Europa , sunteti de locul 7 maxim

trololol
trololol  •  18 Septembrie 2011, 11:23

hai ia un paracetamol si compileaza cifrele alea sa le vedem si noi ca nu te credem pe cuvant

Vezi toate comentariile (8)
Comentează
Close