FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - DINAMO, AZI, 20:00, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Borcea şi Paszkany au dat ultimatum jucătorilor: "Azi vă decideţi viitorul!"

Cristi Pulhac, Pulhac, Dinamo
Cristi Pulhac, Pulhac, Dinamo

Articol de - Publicat sambata, 13 martie 2010 00:00

Şi clujenii, şi dinamoviştii se bat pentru bani şi ca să nu rămînă pe drumuri sau să fie puşi pe liste de transferuri

Ambele echipe trăiesc la extreme. Rivali în lupta pentru titlu, clujenii şi dinamoviştii vor avea parte fie de cîştiguri importante, dacă ies campioni la vară, fie de sărăcie sau de lista de transferuri dacă nu ajung în grupele Champions League.
Vezi video cu un altfel de derby între Dinamo şi Steaua! (video)

Salarii mai mici
În Gruia este cod vişiniu! Arpad Paszkany i-a băgat în şedinţă pe jucători şi i-a ameninţat cu diminuarea salariilor: "Nu voi mai accepta să plătesc contraperformanţa. N-am recunoscut echipa pe care am văzut-o la Galaţi. Toată lumea de aici trebuie să fie conştientă că nu voi mai accepta un nou eşec la finalul returului. Aveţi salarii mari în comparaţie cu celelalte echipe din România. Dacă nu cîştigăm campionatul, voi schimba placa. Sînteţi condamnaţi să cîştigaţi nu doar în faţa lui Dinamo, ci şi campionatul!".

Joacă pentru export
În Ştefan cel Mare, situaţia se schimbă de la o zi la alta. Cristi Borcea i-a ameninţat pe jucători ba cu cantonamente prelungite pînă la vară, ba cu punerea pe lista de transferuri, ba cu tăierea drastică a contractelor. Mai nou, şefii au schimbat optica. Mesajul conducerii către jucători: "Vreţi mai mulţi bani? Păi, atunci jucaţi bine. Impresarii şi scouterii de afară vin şi se uită la astfel de derby-uri. Poate vă ia vreo echipă din Europa şi vă plăteşte mai mulţi bani. Dacă nu cîştigăm titlul, pleacă toţi, de la primul pînă la ultimul, fiecare unde-o vedea cu ochii!".

350.000 de euro pe lună plăteşte CFR pentru salariile jucătorilor

260.000 de euro pe lună plăteşte Dinamo pentru salariile jucătorilor

"Nu mă interesează zvonurile legate de o eventuală demitere după meciul ăsta. Nu vreau să comentez asemenea vorbe"
Andrea Mandorlini, antrenor CFR Cluj

"Liniştea este adusă doar de victorii. Atît timp cît batem, eu pot fi cel mai bun antrenor. Dacă pierdem, în capul meu se sparg multe! Eu aş vrea să învingem, dar poate şi egalul va fi bun"
Cornel Ţălnar, antrenor Dinamo

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (31)
 •  13 Martie 2010, 16:39
Postat de pe 13 Martie 2010, 10:43

iti dau un pont...azi uitat-te la meciul lui brasov cu craiova...si sti de ce??? deoarece e partida care o trimite pe dinamo pe locul 8 si acolo ve-ti ramane IN CEL MAI FERICIT CAZ!!!

e 3-0 pentru olteneti... Cum o trimite Brasov pe DINAMO pe 9? Sper c-ai bagat banii de pensie ai lu' tac'tu pe meciul ala, si ca vei ramane pe drumuri... bos.chete.

 •  13 Martie 2010, 14:53
Postat de stel1stu pe 13 Martie 2010, 14:18

azi se decide viitorul....c.f.r. continua lupta ptr titlu si dinamo se pregateste in continuare ptr liga campionilor)))))))))))))

vai steaua voastra,cand ma gandesc ca o sa pierdeti la comisii meciul cu otelul si ce os ama tipati ma umfla rasul

stel1stu
stel1stu  •  13 Martie 2010, 14:18

azi se decide viitorul....c.f.r. continua lupta ptr titlu si dinamo se pregateste in continuare ptr liga campionilor)))))))))))))

Vezi toate comentariile (31)
Comentează