FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - DINAMO, LUNI, 20:30, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Borcea vrea să se transforme din fin în naş la Derby de România: "Ca să-i tihnească Paştele, îl bat pe Gigi doar cu 1-0!"

Articol de - Publicat vineri, 22 aprilie 2011 00:00 / Actualizat joi, 21 aprilie 2011 21:14

Borcea e convins că Dinamo va păstra tradiţia ultimelor 5 sezoane, cînd roş-albii au reuşit două victorii, tot atîtea remize şi doar o înfrîngere în Ghencea

- Domnule Borcea, urmează meciul anului, cu Steaua...
- Da, adică urmează un nou succes al lui Dinamo pe terenul rivale! E obligatoriu, aşa ne-am obişnuit suporterii în ultimele sezoane, să plecăm învingători din Ghencea şi să ne bucurăm pe terenul "duşmanilor". Gigi Becali e naşul meu în viaţa de zi cu zi, dar în confruntările de pe gazon eu sînt naşul lui!

- Vă gîndiţi la o victorie ca în 2007, cînd Dinamo a cîştigat cu 4-2 tot de Paşte?
- Gigi să se bucure că e meciul luni, să-i tihnească Paştele şi să fie liniştit, că dacă jucam sîmbătă sau duminică îi stricam Sărbătoarea. Şi pentru că nu vreau să-l văd supărat prea tare, mă mulţumesc şi cu 1-0! În cazul în care iar îi batem rău, se întristează şi nu-mi place să-l văd aşa!

- Dinamo e aproape de finala Cupei, după victoria de la Bistriţa...
- Am fost la meci, am venit lîngă echipă să-i motivez şi să le transmit jucătorilor să fie alături de Mărgăritescu, care a trecut prin momente delicate. Avem mare nevoie să cîştigăm Cupa pentru că de cînd sînt la club nu a fost o secetă aşa de mare de trofee.

- Pe cine mizaţi că va marca în Ghencea?
- Liviu Ganea şi-a ţinut golurile pentru partida din Ghencea, simt că va înscrie el. Am încredere şi în defensivă că nu va primi gol, sînt convins că vom face un nou meci memorabil.

"Băieţii trebuie să fie uniţi şi să înţeleagă că, în primul rînd, joacă pentru ei şi apoi pentru club. O victorie cu Steaua e cea mai mare bucurie pentru fanul dinamovist"
Cristi Borcea, acţionar Dinamo

"Ne bucurăm că s-a întors Cristi lîngă noi, a simţit momentul mai greu prin care trecem. Vrem să cîştigăm împotriva Stelei şi să ne facem toţi fanii fericiţi"
Ioan Andone, antrenor Dinamo

"Meciurile cu Steaua sînt speciale, iar o victorie în Ghencea ne-ar ajuta în lupta pentru un loc cît mai sus în campionat. Mi-aş dori să marchez din nou, cum s-a întîmplat la acel 4-2"
Cătălin Munteanu, mijlocaş Dinamo

"Sînt bucuros că am marcat la Bistriţa şi ar fi bine să dau gol şi în Ghencea, să ne facem şefii şi fanii fericiţi. Sper să păstrăm tradiţia ultimilor ani, cînd i-am bătut mereu"
Marius Alexe, mijlocaş Dinamo

3.000 de euro este prima promisă de conducere fiecărui dinamovist pentru un succes în Ghencea

Ultimele 5 derby-uri în Ghencea
2005 - 2006 Steaua - Dinamo 2-2
2006 - 2007 Steaua - Dinamo 2-4
2007 - 2008 Steaua - Dinamo 1-0
2008 - 2009 Steaua - Dinamo 1-1
2009 - 2010 Steaua - Dinamo 0-1

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (9)
gandrei
gandrei  •  22 Aprilie 2011, 10:38
Postat de alpin pe 22 Aprilie 2011, 08:16

Ce chestie! Daca se realizeaza pronosticul lui Borcea, se bucura si dinamovistii si prostelistii!!! Si galatenii, si vasluienii, si timisorenii!!! Ce mai, se bucura toata tara!!! Asa sa fie!!! Sa aiba si romanii o bucurie de Paste!!!

rezultat anuntat din timp si nimeni nu striga blat :)))))

cpt.piratescu
cpt.piratescu  •  22 Aprilie 2011, 10:01

Ai grija Borcica cu declaratiile , ca daca va fi adevarat , inseamna ca Jiji "iar " va dat meciul......

cpt.piratescu
cpt.piratescu  •  22 Aprilie 2011, 09:54

cu echipa voastra de LILIPUTANI nu aveti nici o sansa , voi nu va aparati cu 10 oameni ca Brasovul.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează