FOTBAL  »  Superliga  »  ALBA IULIA - RAPID 0-1

Bornescu anunţă noul obiectiv al Rapidului: "Vrem să terminăm pe locul 11!" :D

Mircea Bornescu, Bornescu, Rapid
Mircea Bornescu, Bornescu, Rapid

Articol de - Publicat luni, 15 martie 2010 00:00

Mircea Bornescu a făcut haz de necaz ieri şi anunţă un obiectiv mai puţin obişnuit pentru rapidişti, ca gest de frondă pentru ce li se întîmplă în "cazul Varga - Bălan"

- Mircea, faceţi ce faceţi şi învingeţi cu ajutorul unor goluri spectaculoase. Cum a fost meciul?
- Apropo de goluri spectaculoase. Le-am zis în vestiar băieţilor: "Bă, nu mai marcaţi cu reuşite d-astea de show, că d-aia ne contestă ăştia pe la comisii!". Facem şi noi caterincă.

- Are cineva ceva cu voi?
- Nu era normal, aşa cred eu, ca domnul Dragomir să se pronunţe înainte de luarea unei decizii. Poate influenţa. Oricum, toată lumea să stea liniştită în România, anunţăm pe cale oficială că Rapidul şi-a schimbat obiectivul.

- Care e?
- Nu mai tragem la titlu, ci noul obiectiv este să terminăm pe locul 11! Asta ca să nu mai supărăm pe nimeni, să fim şi noi arbitraţi cinstit, să nu mai deranjăm. Nu vedeţi că am început să luăm palme, ne alegem cu buzele sparte şi rămînem fără dinţi? E frustrant cum Rapidul are de pătimit pe nedrept.

"Supergol al lui Ioniţă, execuţie de mare atacant. Am bătut şi mai uităm şi noi pentru cîteva zile de scandaluri şi probleme"
Ovidiu Herea, mijlocaş Rapid

"Am fost serioşi şi am învins. Ne vedem de treaba noastră, încercăm să cîştigăm meciuri, nu ne interesează altceva"
Costin Lazăr, mijlocaş Rapid

"Lui Fernandes i-a spart Jovanovici buza. N-a primit nimic, nici un cartonaş, bine că nu i-a dat fotbalistului nostru pentru simulare!"
Ştefan Grigorie, mijlocaş Rapid

MEDIA
Taban la Europa FM

Pre[edintele Consiliului de Administra]ie al Rapidului, Ion Taban, va fi invitatul lui Ovidiu Ioani]oaia la emisiunea "Tribuna Zero" de luni sear=, de la Europa FM. Cei care vor s= dialogheze cu oficialul rapidist vor putea suna la num=rul de telefon 0372.169.599, cu \ncepere de la ora 22:30.

- Kanyuka, stoper de meserie, a terminat meciul ca şi vîrf împins. A jucat alături de Jovanovici în atac în ultimele 15 minute. "Au joc bun de cap amîndoi", a motivat Sliskovici. Kanyuka a oferit şi un moment caraghios, intrînd în plin în Bornescu, lucru pentru care a primit cartonaş galben.
- Răduţă le-a dat emoţii doctorilor în minutul 73, cînd a rămas întins pe gazon după o lovitură primită în zona capului. Şi-a revenit însă după îngrijirile medicale.

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
 •  15 Martie 2010, 12:18

Poate ca daca se concentreaza putin jucatorii , putem sa iaeim in fata lui " nenea iancu" , si fara acele 3 puncte , dar sigur mai gaseste el impreuna cu corleone altceva sa darame Rapidul !, Ma amuz la gandul ca ce face acest " iancu " , seamana tare mult cu acei indivizi de pe vremuri care cumparau titluri nobiliare pentru a avea oarece prestanta dar mereu era total inutil !, poate sa se zbata inca vreo 10 ani si nu va fi vazut asa cum ar vrea el ca un idol , in TIMISOARA !

 •  15 Martie 2010, 11:29

cum sa renuntam la pcte? baietii le-au castigat pe teren, suporterii au dat zapada inainte de meci ca sa se poata juca.. cum sa ni le ia pe nedrept??

tomescu_85@yahoo.com
[email protected]  •  15 Martie 2010, 10:28

Rapidul cu varga si balan aveam un prim 11 echlibrat si tinand cont de cat de strans este campionatul, oricand se putea desprinde in castigatoare. Acest lucru nu le convine federalilor asa incearca sa strice atmosfera de la echipa si sa-i destabilizeze pe jucatori, dar cu 3 victorii acun cu Astra, Vaslui si Craiova putem renunta de bunavoie la cele 3 pct cu Timisoara!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează