FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI - RAPID, LUNI, 20:30, GSP TV ŞI FAZEVIDEO ÎN TIMP REAL PE GSP.RO

Bornescu îi sfătuieşte pe pariori: "X2 la Vaslui!" ;)

Mircea Bornescu, Bornescu, Rapid
Mircea Bornescu, Bornescu, Rapid

Articol de - Publicat duminica, 21 martie 2010 00:00

Portarul Mircea Bornescu spune că Rapid n-are voie să piardă în meciul de pe terenul trupei lui Lăcătuş dacă vrea să rămînă cu şanse reale în lupta pentru titlu

- Mircea, v-aţi revenit după episodul Astra?
- Am prins o zi proastă în faţa ploieştenilor, nici acum nu-mi dau seama ce s-a întîmplat. Ne-a lipsit totul, nu am avut nici un pic de şansă. Nu ne-am gîndit în nici un moment că dacă batem vom trece pe primul loc, deci nu a fost o presiune suplimentară, însă nu ne-a ieşit nimic.

- Fanii au fost nemulţumiţi la final, chiar v-au fluierat.
- Au toate motivele să fie supăraţi, au creat o atmosferă incredibilă şi ne-au susţinut de la început pînă la final. Nu putem decît să lăsăm capul jos, să ne cerem scuze şi să încercăm să ne revanşăm cu Vasluiul. Ne aşteaptă un meci de care pe care.

- E bun şi-un punct?
- Noi mergem acolo cu gîndul că nu avem voie să pierdem. Am ratat deja o şansă mare de a deveni lideri, însă nu avem timp să plîngem şi trebuie să ne revenim rapid.

- Primele 7 formaţii sînt despărţite de doar două puncte, cum îţi explici asta?
- Eu cred că terenurile sînt de vină. Uitaţi-vă ce rezultate au fost în retur! Gazonul fiind prost, echipele care au jucători de valoare, tehnici, nu mai pot să-şi facă jocul lor. E foarte greu să pasezi.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (20)
 •  22 Martie 2010, 16:18

sunt de acord cu bornescu. rapid nu are cum sa piarda 2 meciuri consecutive. nici cu arbitrii. daca dormim pe teren, e 1-1.

haivasluiuhai
haivasluiuhai  •  21 Martie 2010, 19:50

COSTLI SI TOTI JUCATORII CARE ISI SCOT TRICOUL CAND DAU UN GOL, NU FAC DECAT SA ARATE CAT DE INDISCIPLINATI SUNT !!! IAU UN CARTONAS GALBEN CARE POATE CANTARI FOARTE GREU PENTRU ECHIPA!!! LACATUS CA ANTRNOR NU TREBIUE SA PERMITA ASA CEVA!!! NEPROFESIONAL SI INADMISIBIL!!! EVENTUL LA VASLUI!! RESPEKT

 •  21 Martie 2010, 15:00

ma DUDU, Costica asta vrea sa arate multe. asta e problema la el. Nu e cel mai tehnic jucator de la noi dar se vede ca vrea sa joace pentru spectacol. Imi pare foarte bine ca a marcat la Iasi, ai vazut cum s-a bucurat? Atacantii au nevoie de goluri pentru a se descatusa.. eu am incredere ca va creste in evolutii.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează