FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL

Bosînceanu s-a retras din fotbal! ”Nu pot ţine singur Farul” :(

Articol de - Publicat vineri, 12 iunie 2009 00:00

Gheorghe Bosînceanu şi-a retras sprijinul financiar de la Farul şi a ieşit din fotbal pentru că a realizat că nu poate investi singur banii de care are nevoie echipa echipa.

”Motivul principal este că am înţeles că trebuie investiţi mai mulţi bani, iar eu nu îi pot pune la dispoziţie singur. Ştiu că există un interes să preia cineva clubul, dar condiţia a fost ca eu să mă retrag. Nu am nici o pretenţie financiară, dar toţi jucătorii vor fi puşi pe lista de transferuri”, a spus George Bosînceanu.

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (26)
 •  15 Iunie 2009, 09:33

Bafta multa si daca atita ai putut sa faci pentru fc.farul adica sa o aduci in divizia b. este bine sa lasi pe altul care vrea sa faca ceva din aceasta echipa iar in legatura cu punerea echipei pe lista de transferuri ,parca spuneai ca nu ai nici o pretentie ?daca nu ai distrus si centrul de copii echipa va renaste cindva domnule bosinceanu.

 •  15 Iunie 2009, 01:39

ce bine ar fi dk ar prelua Hagi echipa

 •  14 Iunie 2009, 14:10
Postat de pe 12 Iunie 2009, 22:56

in sfarsit ! de aceea am dorit sa retrogradeze Farul pentru binele echipei.

HAAAAAAGI!!!!!!!!!!!!!!!! VINO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NU NE LASA SA MURIM!!!!!!!

Vezi toate comentariile (26)
Comentează