FOTBAL  »  Superliga  »  BOTOȘANI - PETROLUL 2-1

Botoșani o învinge acasă pe Petrolul și scapă pentru moment din zona fierbinte

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 decembrie 2015 17:14

Botoșani a învins-o acasă pe Petrolul în cadrul etapei a 20-a a Ligii 1. Pentru gazde au marcat Hadnagy și Fulop, în timp ce pentru oaspeți a punctat Zoubir.

Petrolul rămîne pe ultimul loc al Ligii 1 după ce a pierdut la Botoșani cu 2-1, deși a deschis scorul. 

Zoubir a marcat pentru ploieșteni primul gol al meciului după un șut cu sete de la marginea careului, fără șanse pentru Pleșca.

Botoșani a egalat apoi prin Hadnagy, după o centrare precisă a lui Dimitrov. Acesta a înscris al cincilea gol stagional pentru moldoveni.

Botoșănenii au reușit să se impună după un penalty executat cu sînge rece de Fulop, obținut în urma unui fault stupid comis de Pulhac. 

Botoșani scapă astfel din zona retrogradării, în timp ce Petrolul rămîne pe ultima poziție cu numai 8 puncte obținute în 20 de etape.

Vezi liveTEXT desfășurarea meciului

Echipele de start:

Botoșani: Pleșca - Dimitrov, Miron, Ngadeu, Acsinte - Bordeianu, St. Cucu - Martinus, Cabrera, Fulop - Hadnagy
Rezerve: R. Avram, Patache, Fl. Plămadă, Popovici, Brata, Ivanovici, R. Costin

Petrolul: Cobrea - Al. Tudose, Benga, Genev, Faug-Porret - Ropotan, Bucșa, Nepomuceno, Zoubir - Varga, Moussa
Rezerve: Bolboașă, Al. Chiriță, Pulhac, L. Marinescu, Lemnaru, Milinceanu, Peteleu

Citește și:

Budapest sau Bucharest? Sigur n-ați greșit?  » UEFA a anunțat orașele următoarelor două finale Champions League și Europa League
Europa League
Budapest sau Bucharest? Sigur n-ați greșit? » UEFA a anunțat orașele următoarelor două finale Champions League și Europa League
Radu Drăgușin a jucat 70 de minute în controversatul Tottenham - Newcastle, pe o arenă de 100.000 de locuri » Ce notă i-au dat englezii
Stranieri
Radu Drăgușin a jucat 70 de minute în controversatul Tottenham - Newcastle, pe o arenă de 100.000 de locuri » Ce notă i-au dat englezii
FCSB a pus ochii pe 4 jucători de la Dinamo: „Mi-au plăcut foarte mult” » Politic NU e printre ei
Superliga
FCSB a pus ochii pe 4 jucători de la Dinamo: „Mi-au plăcut foarte mult” » Politic NU e printre ei

Ironia sorții » Fostul jucător de la FCSB, la un pas să semneze chiar cu echipa care l-a retrogradat!

„Există prietenie în tenis?” » Sorana Cîrstea, răspuns tranșant: „Am o poveste care va face deliciul, că e cu Simona Halep”


Comentarii (13)
1650189735229298
Curilianu Liviu  •  02 Decembrie 2015, 21:21

Si Petrolul e ceea mai slaba echipa din liga 1,am vazut si Voluntari,joaca frumos,chiar daca iau bataie,si Botosani ia ca furat arbitrii de cateva puncte

1650189735229298
Curilianu Liviu  •  02 Decembrie 2015, 21:17

Ce a facut moldovenii?au faultat ei?vrei sa sti Petrolul trebuia sa joace cu 2 oamenii minus,au lasat arbitrii,au inchis ochii pt Petrolul,Ropotan trebuia eliminat din min 5,un cot in gura,dar sa va uitati si la Varga,doua lovituri clare,cred ca sunt cei mai cotonogari din tot campionatu',si daca mai spun de benga care il loveste pe hadnagy,intentionat jos.

instigatorul
instigatorul  •  02 Decembrie 2015, 20:30
Postat de mplttev pe 02 Decembrie 2015, 20:10

Nu joacă fotbal cu determinare cei de la Petrolul așa cum joacă Botoșani. Cu un astfel de arbitraj permisiv fotbalul moare. Cu îmbrânceli și călcat în picioare nu se poate recunoaște acest sport. E lupte libere, rugbi, box? Ce sport e ăsta? După 70 de minute când arbitrul a lăsat toate atrocitățileși îmbrâncelile rugbistice ale botoșănenilor să fie considerate joc corect, la 2-1 pentru gazde, după ce le-a dat partea, s-a trezit și el că moldovenii faultează grosolan și le-a dat vreo 4 cartonașe așa de ochii lumii să nu se zică că nu e corect. Cu un asemenea arbitru fotbalul moare. În Europa jucătorii noștri care joacă rugbi în campionatul intern, normal că stârnesc râsul și au frică de galbene pentru că arbitrii de afară nu admit rugbi în loc de fotbal. Trebuie schimbat de la rădăcină. Începând cu concepția de joc corect pe care o au arbitrii din România.

Daca moldovenii faulteaza grosolan , ce zici de *** Ropotan ? Trebuia eliminat din minutul 5

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează