FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Boubacar, blocat de impresar » Mijlocaşul nu este lăsat de agentul său să revină în ţară

Mansaly Boubacar nu a revenit încă 
în ţară.
Mansaly Boubacar nu a revenit încă în ţară.

Articol de - Publicat luni, 14 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat luni, 14 ianuarie 2013 01:03

Închizătorul de 24 de ani nu este lăsat de agentul său să revină în România, acesta solicitînd 25.000 de euro pentru a-l lăsa pe senegalez să mai joace la Dinamo.

"Cîinii" sînt în alertă maximă! Unul dintre oamenii de bază ai echipei, Boubacar Mansaly, n-a ajuns în România, pentru a face joncţiunea cu echipa lui Cornel Ţălnar, şi nu se ştie cînd va putea să reînceapă antrenamentele cu roş-albii.

Închizătorul de 24 de ani nu revine la Bucureşti întrucît agentul său solicită plata a 25.000 de euro! Oficialii din Ştefan cel Mare consideră că s-au achitat de datoriile către acesta, atunci cînd s-a făcut transferul în vară al senegalezului, însă impresarul fotbalistului susţine că banii reprezintă o datorie neonorată.

Boubacar a avut cîteva discuţii telefonice cu şefii "cîinilor", i-a asigurat pe aceştia că doreşte să continue la echipă, însă contractul individual cu firma de impresariat îl ţine departe de Dinamo, pentru moment. "Eu vreau să vin, să mă pregătesc, mă simt bine la echipă, însă trebuie să rezolvaţi cu agenţii", le-a transmis jucătorul oficialilor.

Aceştia din urmă au făcut eforturi ca Boubacar să mai primească din salariile restante, dar vor fi nevoiţi să cadă la o învoială cu agentul fotbalistului, astfel încît africanul să nu rateze stagiul montan din Poiana Braşov.

3 pase decisive are Boubacar pentru Dinamo în toamnă, în 1.742 de minute bifate în 21 de meciuri, în toate competiţiile

ALTE ŞTIRI DESPRE DINAMO:

"Cap de zmeu" se face antrenor
Cătălin Munteanu, care împlineşte 34 de ani peste două săptămîni, are de gînd să se înscrie la şcoala de antrenori. Mijlocaşul mai are 18 luni contract cu "cîinii", vrea să-l ducă la bun sfîrşit, apoi să înceapă noua carieră, declarînd la Dolce Sport: "Nu ştiu cît voi mai juca, eu sper cît mai mult, întrucît simt că mai pot. Important e să fiu sănătos şi să nu am probleme cu accidentările". Mijlocaşul are 3 pase decisive în 19 etape, iar statistica spune că a avut 1.221 de pase precise în acest sezon.

Scarlatache şi Ropotan la alergări
În ultimele trei zile, Adrian Scarlatache, 26 de ani, şi Adrian Ropotan, 26 de ani, s-au pregătit cu formaţia lui Ţălnar. Fundaşul este sub contract cu Hazar Lankaran şi s-a amuzat cînd colegii l-au întrebat dacă se întoarce în "haită". "Nu cred că Dinamo îşi poate permite contractul meu!", a replicat omul decisiv din finala Cupei României 2012, 1-0 cu Rapid. Scarlatache cîştigă la azeri în jur de 20.000 de euro pe lună! Ropotan se întoarce dacă nu găseşte nimic afară, dar le-a transmis şefilor "cîinilor" că vrea să stea doar pînă în vară.

Mitea pleacă la probe
Neacceptat nici gratis în Ştefan cel Mare, Nicolae Mitea, 27 de ani, va merge în Antalya şi va da probe la mai multe echipe pînă îşi va găsi un contract! "Vreau să arăt ce pot. Eu am vrut să mă întorc la Dinamo, dar dacă nu sînt dorit, nu mă pot impune cu forţa. Am fost fraier că nu am acceptat la timpul potrivit nişte oferte de la Heerenveen sau de la Lazio. Aş da orice să reajung în Olanda".

S-a întors şi Goian!
La Dinamo continuă repatrierile în această iarnă. Dacă nu cu contract semnat, măcar la antrenamente! După Adrian Ropotan, de ieri, cu roş-albii se pregăteşte şi Lucian Goian, fundaşul terminîndu-şi contractul cu chinezii de la Tianjin Teda. Stoperul de 29 de ani mai are două oferte din China, iar dacă nici una dintre ele nu se va concretiza, este decis să rămînă în Ştefan cel Mare, unde a mai evoluat în două rînduri: 2004-2006 şi 2007-2010.

Inbox

- Dănilescu: "Prefer jucători din curtea clubului. Ţălnar va promova mulţi copii de viitor, are ochi, are talent, tocmai de aceea ne-am ferit să facem transferuri de jucători trecuţi de 25 de ani".
- "Cîinii" au trecut de trei zile de antrenamente fizice la Săftica. De mîine dimineaţă vor pleca pentru 12 zile la Poiana Braşov.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (13)
calinescu_
calinescu_  •  14 Ianuarie 2013, 19:35

SE-NGROASA GLUMA ....!!!! DECI RAMANEM UN AN SI JUMATATE CU TRADATORUL DE MUNTEANU IAR BOUBACAR NU MAI VINE ....!!!! E DE RAU FRATILOR...!!!!

andystar
andystar  •  14 Ianuarie 2013, 15:33

Daca se intoarce Boubacar si a ajuns sa revina Goian e haosul lumii la Dinamo !

liviuzt
liviuzt  •  14 Ianuarie 2013, 15:22
Postat de fangigi pe 14 Ianuarie 2013, 10:47

Corect! Da' fara bani nu poti aduce unu nici macar de nivelul locului 7!

Fi serios astia de la Dinamo nu merita nici salariul actual. Cu exceptia celor 2 trofee care nu au adus bani prea multi nu au realizat nimic. CFR si-a asigurat bugetul de salarii din bani castigati prin performante la fel Steaua,Galati mai trebuie sa si arati ceva pe teren nu doar sa ceri bani si sa spui ca din cauza banilor nu nimeresti poarta vezi executiile lui Danciulescu sau nu dai 3 pase consecutive .

Vezi toate comentariile (13)
Comentează