FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Boubacar pe bară » Senegalezul a pierdut locul de titular în defavoarea unui jucător adus în această iarnă

Înainte să vină la Dinamo, vara trecută, Boubacar jucase la formația Jeanne d´Arc de Drancy, din liga a 4-a franceză
Înainte să vină la Dinamo, vara trecută, Boubacar jucase la formația Jeanne d´Arc de Drancy, din liga a 4-a franceză

Articol de - Publicat miercuri, 06 martie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 06 martie 2013 09:42

Dandea a avut un debut fast în derby-ul cu Rapid, 1-0, şi îi va lua faţa senegalezului în primul "11".

Mansaly Boubacar riscă să fie trecut pe o perioadă nedeterminată pe banca de rezerve. Senegalezul de 25 de ani l-a enervat la culme pe Cornel Ţălnar duminică seara în Grant, cînd, în momentul schimbării cu Dandea, a riscat să primească al doilea "galben" şi să fie eliminat. Boubacar nu l-a impresionat pînă în prezent pe "Papa", care încă de la numirea sa în funcţie a cerut cu insistenţă un mijlocaş defensiv.

Cel care-l va schimba pe african în primul "11" va fi Alex Dandea, jucătorul de 25 de ani venit liber de contract în ianuarie.

Ex-severineanul poate evolua şi fundaş central, însă Ţălnar doreşte să-l utilizeze ca închizător. În Giuleşti, Dandea a avut o ocazie uriaşă la prima atingere a balonului, reluare cu capul, după un corner, mingea ducîndu-se puţin peste poarta lui Pecanha.

Alex e pregătit să înceapă ca titular runda viitoare, luni seara, contra Concordiei, mai ales că a dat randamentul dorit de staff-ul tehnic în meciul cu giuleştenii.

17 meciuri din 21 posibile a bifat Boubacar în Liga 1. A fost în toate integralist. De două ori a fost suspendat, o dată accidentat, iar o partidă a pierdut-o din cauză că n-a avut viză de intrare în România după vacanţă

ALTE ŞTIRI DESPRE DINAMO:

"Corleone", fan Ţălnar
Dumitru Dragomir l-a lăudat pe antrenorul dinamovist: "Îmi place ce a făcut în Ştefan cel Mare. Ţălnar n-o avea el aspect comercial, dar e meseriaş. Stă de dimineaţă pînă seara pe teren şi trudeşte. D-ăştia se caută acum, nu manechini! Eu am încredere în Cornel, o să facă treabă bună, ascultaţi la mine".

Mai pierde o rundă
Alexandru Tudose încă se pregăteşte separat dorind să recupereze la nivelul pregătirii fizice pe care n-a făcut-o centralizat cu o echipă în iarnă. Ţălnar spera să-l aibă pe închizător apt de joc pentru meciul cu Concordia, însă ex-stelistul intră în calcule abia din etapa cealaltă, cu Petrolul, la Ploieşti.

Rover a plecat acasă
Roş-albii au renunţat la Rover Cîrstea, atacantul venit la probe luna trecută în Ştefan cel Mare. Fotbalistul nu i-a impresionat pe şefii clubului nici pentru a fi menţinut la echipa secundă. "Avea ceva probleme medicale, plus că existau şi neconcordanţe în privinţa actelor sale", au comentat "cîinii".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
adimutu14
adimutu14  •  06 Martie 2013, 17:13

Ziarist prost! De unde stii ca il va inlocui? doar pentru ca a fost inlocuit de el? Boubacar va ramane titular si asa si trebuie pentru ca Dandea nu e inca la fel de bun ca senegalezul nostru.

conasu_boeru
conasu_boeru  •  06 Martie 2013, 11:41

Nu are cum sa fie mai potrivit Dandea decat Boubacar ca si mijlocas defensiv! In afara ca a gresit vreo doua pase aiurea africanul are un "bagaj tehnic" foarte bun (mai bun decat Cristea si Stratila, jucatori cu profil ofesiv) iar daca este bine pregatit fizic si mental este printre cei mai buni din Liga I ! El daca avea continuitate si nu se accidenta....acum face prostii din dorinta de a demonstra , dar ce meci a facut in Supercupa de exemplu ?

conasu_boeru
conasu_boeru  •  06 Martie 2013, 11:31
Postat de gipanaul pe 06 Martie 2013, 06:57

Corect se spune negrul, adica articulat cu articolul hotarat "l"! Acest lucru s-a invatat la gramatica, in clasa a V-a. Daca vorbesti precum scrii...

Poate se referea la Dan Negru....

Vezi toate comentariile (13)
Comentează