FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA- OŢELUL, AZI, 21:30, ANTENA 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Bourceanu şi colegii lui au dus Steaua pe locul 9: ”Ne e ruşine de clasament!”

Bourceanu speră ca urcuşul Stelei în clasament să înceapă de azi, cu o victorie împotriva Oţelului
Bourceanu speră ca urcuşul Stelei în clasament să înceapă de azi, cu o victorie împotriva Oţelului

Articol de GSP - Publicat duminica, 02 octombrie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 01 octombrie 2011 22:00

Bourceanu explică motivul pentru care el şi restul jucătorilor sînt jenaţi: au dus pe locul 9 cea mai titrată echipă din istoria fotbalului românesc


Alex Bourceanu e de puţin timp la Steaua, dar a prins deja destule evenimente: patronul l-a numit căpitan în locul lui Tănase, s-a schimbat antrenorul Levy şi a plecat managerul Mihai Stoica, cel care negociase pentru transferul "Gladiatorului". Bourceanu a explicat într-un interviu acordat Antenei 1 cum l-au influenţat toate schimbările recente.

- Alex, ce influenţă are schimbarea lui Levy cu Stan?
- Nu ştiu dacă va fi un şoc, că de obicei aşa se spune cînd un antrenor e înlocuit cu altul. Îmi pare rău de Levy fiindcă era un antrenor OK şi eu rămîn la părerea că multe meciuri cu el pe bancă le-am dominat clar, deşi n-am fost în stare să le cîştigăm.

- Despre Ilie Stan ce ştii?
- Că a fost la Brăneşti înainte, că e tînăr, deci foarte motivat să reuşească în meseria asta...

- Atît?
- Mai ştiu despre cariera lui de jucător. A fost un fotbalist foarte bun, unul important pentru istoria Stelei şi asta chiar contează la acest club. Acum e antrenor, dar îl ajută că ştie ce înseamnă Steaua.

- Are imaginea unui tip dur. Te sperie asta?
- Nu are de ce să-mi fie frică, doar nu e dur ca să ne demonstreze nouă ceva! E dur că aşa simte el să-şi facă meseria şi intenţia pe care o are e una singură: să ne ajute şi pe noi. Cîştigînd meciuri, beneficiem toţi de duritatea lui.

- Ce simţi cînd priveşti clasamentul?
- Arată rău. Privind palmaresul, istoria acestui club, îţi dai seama cît de importantă e Steaua. Apoi vezi că a ajuns la mijlocul clasamentului şi ţi-e ruşine.

"Indiferent cum am jucat, n-am putut cîştiga. Şi cînd se strîng partide fără victorie intri în criză. Asta ni s-a întîmplat nouă"
Alex Bourceanu, mijlocaş Steaua

"Nu m-am contrat cu Latovlevici în declaraţii. Eu am zis că «transpiră» prea multe discuţii din vestiar, el mi-a cerut să nu mă mai mir, dar atît. Mi se pare că românii iubesc prea mult circul!"
Alex Bourceanu, mijlocaş Steaua

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (26)
andreispin
andreispin  •  02 Octombrie 2011, 12:45

Bourceanu e chiar un baiat destept, merita sa fie capitan (poate e putin cam devreme) va ajunge , daca se mentine in zona asta, noul Radoi. Hai Steaua.

inima_de_caine
inima_de_caine  •  02 Octombrie 2011, 11:39
Postat de fann_liverpool pe 02 Octombrie 2011, 10:14

si in Anglia, Liverpool merge foarte prost, dar aici nu se arunca cu noroi in jucatori sau antrenori ci toata lumea vine la stadion si incurajeaza echipa stiind ca vor veni si vremuri mai bune. Asta este fotbalul, nici o echipa nu este invincibila, toate au perioade bune si proaste, trebuie doar ca fanii sa sustina echipa neconditionat si atunci o mare parte a problemelor se vor rezolva. Aici intervine si civilizatia poporului roman care lasa de dorit.

Da, ai dreptate în privinţa atmosferei din jurul echipei, dar componenţii ei JOACĂ până la ultima picătură de energie, se bat, nu renunţâ, LUPTĂ! Aici e diferenţa care creează o asemenea atitudine ostilă în cazul echipelor de la noi, din momentul în care intervine indolenţa!

ady_das
ady_das  •  02 Octombrie 2011, 11:22

Frati costea si cu prepelita sunt obisnuiti cu acest loc in clasament.Chiar mai jos, la retrogadare

Vezi toate comentariile (26)
Comentează