FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Bourceanu şi Nikolici la Steaua: "Vor semna pe 3 ani"

Stefan Nikolici şi Bourceanu au acceptat condiţiile lui Becali şi vor veni semna pe trei ani cu Steaua
Stefan Nikolici şi Bourceanu au acceptat condiţiile lui Becali şi vor veni semna pe trei ani cu Steaua

Articol de GSP - Publicat luni, 25 iulie 2011 00:00 / Actualizat luni, 25 iulie 2011 12:21

Gigi Becali a confirmat că a ajuns la o înţelegere cu Marian Iancu pentru transferurile lui Alexandru Bourceanu şi Stefan Nikolici, aceştia urmînd să ajungă la echipa din Ghencea sub formă de coproprietate.

"Acum m-am întîlnit cu Iancu şi am rezolvat transferurile lui Bourceanu şi Nikolici. O să îi luăm în coproprietate, dar o să şi plătim Timişoarei o sumă de bani. Am mai vrut pe cineva, dar avea pretenţii prea mari", a spus Becali la televiziunea sportro, referindu-se aici la Dorin Goga.

După mai multe săptămîni de negocieri, Bourceanu a acceptat condiţiile propuse de Becali, adică 150.000 de euro salariu în primul an de contract plus o sumă de bani la semnarea actelor, urmînd ca venitul jucătorului să crească progresiv de la an la an. 

Cei doi fotbalişti de la Timişoara vor semna contracte pe 3 ani. Transferul lui Nikolici a fost anunţat în exclusivitate de Gazeta Sporturilor încă de săptămîna trecută (CITEŞTE AICI MAI MULTE)

De asemenea patronul Stelei a dezvăluit situaţia transferurilor lui Junior Moraes şi Andrei Prepeliţă: "Moraes vine a doua zi după ce va semna contractul cu bulgarii, iar Prepeliţă va semna imediat ce devine liber de contract. Din cîte ştiu eu, cazul lui va fi judecat mîine la Comisia de Soluţionare a Litigiilor şi nu văd de ce nu l-ar declara liber".

"Levy e încă oaspete, nu-l pot critica. Dar dacă nu are rezultate, îl schimb!"
Patronul Stelei şi-a făcut încă o dată publică susţinerea pentru tehnicianul Ronny Levy, dar l-a avertizat pe acesta că va avea aceeaşi soartă cu Lăcătuş sau Hagi dacă nu va redresa situaţia.

"Îi las pe cei din staff să facă ce ştiu, iar dacă nu iese nimic, atunci schimbăm. Aducem pe alţii! Niciodată în viaţa mea nu am fost mai ruşinat ca acum, poate doar la Urziceni şi la Buzău, unde m-au bătut jucătorii mai. Asta era o echipă cu care trebuia să ne jucăm, 10-0 le dădeam.

De Ronny Levy nu am ce să spun după un singur meci, e încă oaspete la echipă, dar ar face bine să redreseze echipa. Am mare încredere în el că o va face, mai ales cu jucătorii care îi aduc acum", a mai spus Becali.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (28)
gyx4u
gyx4u  •  25 Iulie 2011, 19:02

Unde v-a fost ma capul sa va duceti acolo? :)

victor10086
victor10086  •  25 Iulie 2011, 18:48
Postat de stelist1986 pe 25 Iulie 2011, 11:30

foarte tare transferul lui bourceanu. au scapat de ovidiu petre ca sa aduca unul mai slab si cu mai multe pretentii. astia n-au adus un jucator ca lumea... mm se pricepe la echipe gata facute. sa nu uitam ca echipa care a jucat semifinala uefa a facut-o PITURCA...

Daaa, a facut piturca echipa la oala....de noapte! e un mare producator de echipe la oala nea piturca asta! produce rahat pe banda rulanta! se pare insa ca sunt destui amatori care inghit produsele ciocolatii ale lui piturca! pofta buna copii!

victor10086
victor10086  •  25 Iulie 2011, 18:46
Postat de 1947fcsb pe 25 Iulie 2011, 16:09

Pacat de ei, greseala vietii lor...

poate te superi si nu mai apari pe la meciuri?! si poate nici la televizor nu te mai uiti?! si poate citesti si tu o carte?! Nuuuu, aici am gresit..... cartile sunt ptr prosti sui tu esti un destept! ai nostalgii, ai sentimente, ai spleen...... cel mai bine insa ar fi sa te inchizi in baie si sa ti-o freci! este genul de activitate care te-ar linisti! parerea mea!

Vezi toate comentariile (28)
Comentează