FOTBAL  »  Superliga  »  INAUGURARE GIULEȘTI

VIDEO / EXCLUSIV Bozovic pune presiune pe Rapid: „Trebuie să ajungă în Liga Campionilor”

Noul Giulești a fost inaugurat azi. Vladimir Bozovic, 40 de ani, fostul fundaș stânga al Rapidului, are pretenții mari de la alb-vișinii. +46   FOTO
Noul Giulești a fost inaugurat azi. Vladimir Bozovic, 40 de ani, fostul fundaș stânga al Rapidului, are pretenții mari de la alb-vișinii.

Articol de , - Publicat sambata, 26 martie 2022 21:20 / Actualizat sambata, 26 martie 2022 22:08

Noul Giulești a fost inaugurat azi. Vladimir Bozovic, 40 de ani, fostul fundaș stânga al Rapidului, are pretenții mari de la alb-vișinii.

Ziua pe care Giuleștiul nu o va uita niciodată » Rapid câștigă și meciul seniorilor, iar stadionul e gata pentru Liga 1!
INAUGURARE STADION RAPID
Ziua pe care Giuleștiul nu o va uita niciodată » Rapid câștigă și meciul seniorilor, iar stadionul e gata pentru Liga 1!

VIDEO / Vladimir Bozovic: „Rapid trebuie să ajungă în Liga Campionilor”

„A fost incredibil ce s-a întâmplat azi. Am venit cu familia mea, asta e a doua mea casă. Suporterii Rapidului sunt frații mei. Ei m-au plăcut pe mine, eu i-am plăcut pe ei. Mi-au strigat numele, le mulțumesc pentru asta. Sunt singurul străin care a venit aici. E wow pentru mine! 

Acest stadion înseamnă că echipa trebuie să joace în Liga Campionilor în curând, trebuie să mai aducă niște jucători, Adrian Mutu e un antrenor incredibil de bun!”, a declarat Bozovic pentru GSP.ro.

Bozovic a ales și cele mai bune două meciuri din cariera sa:

  • Rapid - CFR Cluj 3-2 pe 24 august 2012. La pauză, CFR conducea cu 2-0. Rapid a jucat în inferioritate numerică din minutul 28;
  • CFR Cluj - Rapid 0-5 pe 7 aprilie 2012. În dimineața meciului, mama lui Bozovovic a murit.

Vladimir Bozovic are statut de legendă la Rapid

Vladimir Bozovic a jucat la Rapid în perioada 2007-2012 și a adunat peste 130 de meciuri, în care a înscris trei goluri. Muntenegreanul este unul dintre cei mai apreciați fotbaliști străini care au evoluat în Liga 1.

După despărțirea de Rapid, Bozovic a revenit în mai multe rânduri ca spectator la meciurile echipei, indiferent de liga în care vișiniii au jucat.

Suporterii Rapidului nu l-au uitat pe Vladmir Bozovic, fostul fundaș stânga inconfundabil al giuleștenilor. Ultrașii s-au deplasat în Muntenegru, în ziua în care acesta a împlinit 40 de ani.

VIDEO / Prima seară în noul Giulești, văzută de sus » Imagini impresionante obținute de GSP

FOTO / Imagini de la inaugurarea stadionului din Giulești

+42 FOTO

Mai multe știri despre Rapid:

Mutu, la inaugurarea Giuleștiului: „N-am mai văzut așa ceva!”
INAUGURARE GIULEȘTI
Mutu, la inaugurarea Giuleștiului: „N-am mai văzut așa ceva!”
Mircea Lucescu, interviu în timpul meciului: „Vreau să-i mulțumesc și lui Becali”
INAUGURARE GIULEȘTI
Mircea Lucescu, interviu în timpul meciului: „Vreau să-i mulțumesc și lui Becali”

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (7)
jabs
jabs  •  30 Martie 2022, 07:37

Doad daca vand stadionul...:))))))))))))))))))))))))))))))))))))

tataika
tataika  •  27 Martie 2022, 12:54

ABBA!

robotucigas
robotucigas  •  27 Martie 2022, 11:31

Și nu uitați ce era la început în Craiova, apoi oamenii cu timpul au înțeles ca nu se vrea performanță și s-au retras. Este normal sa vezi cum cluburile cu pretenții își vând anual jucători cei mai buni. Dar au pretenții de CL și campionate. Cu Becali Rotaru și care mai sunt în România nu poți face performanțe. Investesc 3 milioane și scot 30, și tot ei sunt pe minus. Ca și la Cluj, anul asta câștiga campionatul, anul viitor intra în faliment sau cum se mai numește. România nu va face performanțe decât cu oamenii de afară, România aduce patronii gen Mititelu care azi are, mâine nu bani, omul care deabia a intrat și au salari care nu le-au dat. Voi cu petarde de astea vreți sa devenim buni? Cred ca România nu merită să te mai uiți la ei, cred ca în România toți fac mișto de suporteri. Rapid de-abia ce a intrat. Dar stați ca vin și problemele care ii vor aduce cu picioarele pe pământ.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează