FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Braga după Marcos Antonio » Copos încearcă iar să realizeze un parteneriat cu finalista Europa League

În vară, Antonio a venit gratis la Rapid, fiind liber de contract după ce-și încheiase conturile cu Belenenses Foto: Alex Nicodim
În vară, Antonio a venit gratis la Rapid, fiind liber de contract după ce-și încheiase conturile cu Belenenses Foto: Alex Nicodim

Articol de - Publicat marti, 10 mai 2011 00:00 / Actualizat luni, 09 mai 2011 20:13

Stoperul cotat la 2,5 milioane de euro a intrat în vederile portughezilor, care vor veni la Bucureşti pentru a negocia cu giuleştenii

George Copos visează din nou să se asocieze cu lusitanii de la Braga, după ce în vara trecută a eşuat să bată palma cu conducerea echipei ce va juca la sfîrşitul lunii finala Europa League împotriva lui FC Porto. La vremea respectivă, Gazeta a anunţat intenţia patronului giuleştean, însă afacerea nu s-a mai realizat deoarece Dinu Gheorghe şi Marius Şumudică au avut o altă strategie de transferuri. Săptămîna trecută, Copos a pus mîna pe telefon şi l-a sunat pe Antonio Salvador, boss-ul portughezilor, pentru a relua negocierile. Lusitanul e de acord, dar pune condiţii şi-l cere pe Marcos Antonio (28 de ani)! Totul se va decide în următoarele zile, cînd Salvador va veni la Bucureşti pentru a se aşeza la masa tratativelor.

În ce ar consta parteneriatul? Rapid va avea prioritate asupra jucătorilor ce nu au loc la Braga şi îi va putea lua împrumut. De partea cealaltă, portughezii vor avea prima opţiune de cumpărare asupra elevilor lui Rada, iar brazilianul Marcos e prima ţintă. Copos nu se opune transferului, dar i-a fixat celui mai bun rapidist din acest sezon un preţ de două milioane şi jumătate de euro! O altă variantă ar fi ca Braga să cumpere doar jumătate din drepturile federative asupra noului căpitan din Grant, iar acesta să fie deţinut în coproprietate de ambele cluburi.


2013 e anul în care îi expiră contractul lui Marcos cu Rapid

200.000 de euro e salariul anual al lui Antonio în Giuleşti

6,27 e media notelor GSP obţinute de Antonio, cea mai mare dintre toţi giuleştenii

Yazalde în Grant?
În acest sezon, Braga a avut împrumutaţi nu mai puţin de 16 jucători. Printre ei se numără şi fotbalistul dorit de Steaua, atacantul Yazalde Gomes Pinto (22 de ani), care a marcat 4 goluri în 22 de meciuri disputate pentru Rio Ave. Totuşi, lusitanii ar dori ca, în vară, fostul internaţional de tineret să facă pregătirea cu Braga şi, dacă nu confirmă, să fie vîndut. Portughezul ar putea ajunge sub formă de împrumut în Giuleşti doar dacă acesta nu va avea o ofertă avantajoasă de transfer definitiv.

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (8)
shokerrel
shokerrel  •  11 Mai 2011, 21:22
Postat de forumeer pe 10 Mai 2011, 02:33

Mai pe scurt, Braga vrea sa faca din rapid satelitul lor, isi dau rezervele si ciurucurile la rapid, iar cand apare unul mai rasarit la rapid, il ia repede Braga!

mane, nu stiu cum sa-ti zic, dar decat rebutul de COSTEA, mai bine un rebut de la braga. macar acel rebut stie ca a avut sansa la o echipa mai mare decat rapid. deci valoare are! mai trebuie doar sa confirme. si unde o sa o faca? la rapid? exemplu: MARCOS ANTONIO... cel mai bun fundas central din Romania. du-te si tine-i de urat lui costea-l tau.

madridpytyc
madridpytyc  •  10 Mai 2011, 21:35
Postat de forumeer pe 10 Mai 2011, 02:33

Mai pe scurt, Braga vrea sa faca din rapid satelitul lor, isi dau rezervele si ciurucurile la rapid, iar cand apare unul mai rasarit la rapid, il ia repede Braga!

poi da dar mai sunt si de aia buni asa ca marcos antonio...oricum noi mereu am crescut juc...iar voi oile ia ti distrus.....pe totii....sunt zeci de juc aruncaty de voi....la gunoi....si la mom respectiv erau cei mai buni la echipele lor....

parazitu2
parazitu2  •  10 Mai 2011, 10:53

Daca copos il da pe marcos antonio care e cel mai mare....fara antonio rapidu o sa ia gol dupa gol

Vezi toate comentariile (8)
Comentează
Close