FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Brandan joacă împotriva lui Twente şi pleacă! » Chinezii s-au înţeles cu Steaua

Lui Brandan i s-a îndeplinit în cele din urmă dorinţa de a evolua în China.
Lui Brandan i s-a îndeplinit în cele din urmă dorinţa de a evolua în China.

Articol de GSP - Publicat marti, 07 februarie 2012 00:00 / Actualizat joi, 25 iulie 2013 01:09

Chinezii s-au înţeles cu roş-albaştrii privind trecerea argentinianului la Tianjin Teda pentru un milion de euro.

Pablo Brandan va pleca de la Steaua. Chinezii de la Tianjin Teda, care se află şi ei în cantonament în Turcia, au fost special la partidele de pregătire ale roş-albaştrilor pentru a-l urmări pe sud-american. Entuziasmaţi de faptul că Pablo poate juca atît mijlocaş central, cît şi fundaş stînga, au hotărît să plătească un milion de euro, suma cerută de Becali pentru a-l lăsa să se transfere.

Patronul Stelei a fost înduplecat de rugăminţile fotbalistului de 29 de ani, însă a pus şi o condiţie esenţială pentru ca afacerea să se perfecteze: Brandan să rămîna la Steaua pentru "dubla" cu Twente, de pe 16 şi 23 februarie.

Şi chinezii se grăbesc
Gigi Becali a confirmat trecerea argentinianului în Asia. "Ştiu că l-au urmărit chinezii şi le-a plăcut mult de el. După meciul cu Twente îl las să plece", a spus finanţatorul roş-albaştrilor. Asiaticii au cam strîmbat din nas la auzul cerinţei Stelei de a-l lăsa pe Brandan să joace contra lui Twente. Asta pentru că perioada de transferuri în China se încheie pe 25 februarie şi cei de la Tianjin vor să fie siguri că vor putea ocupa toate cele patru locuri destinate jucătorilor străini pe care-i pot avea în lot.

700.000 de dolari pe sezon va fi salariul stagional al lui Brandan în China. El urmează să semneze pentru trei ani

Ce pierde Steaua prin transferul lui Brandan
- cel mai bun pasator al echipei din tur: 7 assisturi
- omul cu cele mai multe minute jucate: 2.149 de minute în 25 de partide
- unul dintre cei mai influenţi jucători din lot
- un fotbalist care a jucat pe trei posturi în tur: mijlocaş central, fundaş stînga şi stoper

Ce cîştigă Steaua prin transferul lui Brandan
- primeşte un milion de euro pentru un fotbalist de 29 de ani
- scapă de jucătorul cu cel mai mare salariu de la echipă: 320.000 de euro, la fel ca al lui Geraldo
- scapă de un jucător frustrat şi care ar crea probleme în lot pentru că nu e lăsat să plece

ALTE ŞTIRI DESPRE STEAUA:

Gigi exultă după victoria cu Kuban

Patronul Stelei e încîntat după ce echipa lui s-a impus la scor în duelul cu Kuban. "Ăsta e meciul care a contat, nu ăla cu Chiajna. Am jucat super, l-am ciuruit pe Dan Petrescu. Aşa va fi şi cu Twente, le dăm 3-0, i-am văzut cu Vasluiul, sînt lenţi tare. Nu o să le dăm nici o şansă, nu o să se apropie de poarta noastră, o să vedeţi!", a declarat Becali.

Steaua - Kuban Krasnodar (Rusia, locul 8) 3-0
Au marcat: Tatu (13), Nikolici (45), Rusescu (66)

Steaua: Tătăruşanu - Dănănae, Chiricheş, Geraldo, Brandan - Rusescu, Prepeliţă, Bicfalvi, Cr. Tănase - Tatu, Nikolici. Au mai jucat: Martinovici, V. Lupu, Bourceanu, Machado, T. Bălan.
Antrenor: Ilie Stan

"Să-i ameţim pe olandezi!"
Andrei Prepeliţă spune că Steaua poate trece de Twente. "Chiar dacă am mai şi pierdut în amicale, e de bine. Să nu mai înţeleagă nimic spionii pe care i-au trimis olandezii aici. E important ca noi să fim cît mai bine pregătiţi la ora jocului, să fim uniţi pentru a putea cîştiga!", a spus mijlocaşul roş-albaştrilor.

Vrea schimbări în echipă
Patronul Stelei crede că Ilie Stan nu va trimite pe teren contra lui Twente aceeaşi echipă pe care a aliniat-o contra lui Kuban. "În mare parte asta e echipa, dar sigur vor mai fi schimbări în apărare, dar şi în atac!". Gigi Becali face trimitere la stoperul Geraldo Alves, pe care patronul roş-albaştrilor îl vrea rezervă. În atac, Gigi ar dori să joace în avanposturi Rusescu, şi nu Tatu, dar Stan va fi nevoit să-l folosească pe banda dreaptă pe fostul atacant de la Urziceni.

Martinovici are o gaură în picior
Fundaşul sîrb Novak Martinovici e ultimul stelist cu probleme medicale. El a acuzat o accidentare pe gamba dreaptă după partida cu Kuban, cînd a fost lovit de un adversar. La antrenamentul de ieri, Marti a apărut cu o contuzie puternică, dar şi cu o gaură (foto) provocată de crampoanele unui jucător al lui Dan Petrescu.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (229)
myke82
myke82  •  07 Februarie 2012, 15:34

Steaua este pe drum cel bun. Ciobanul cel cretin (dar avid dupa bani) il vinde pe Brandan, apoi pe Geraldo, poate si pe Tatarusanu si o pune de o retrogradare. Cat mai trebuie sa-l suportam pe acest cioban semianalfabet al Romaniei? :(

legionarul_64
legionarul_64  •  07 Februarie 2012, 14:31

Ce poate insemna cand iti vinzi cel mai bun jucator dupa o dubla Europeana ? Ca nici macar tu nu mai crezi in calificare !!!

suiradro
suiradro  •  07 Februarie 2012, 13:47

CE ESTE WAZZUB ? Companii precum Google sau Facebook castiga miliarde de dolari pe an doar pentru ca noi, utilizatorii de internet, folosim serviciile lor. Probabil ca WAZZUB este prima companie globala care isi plateste utilizatorii doar pentru ca aleg WAZZUB ca homepage. Faza de prelansare a WAZZUB va dura pana pe 9 aprilie 2012. In aceasta faza se vor face doar inscrieri si fiecare membru va avea interesul de a isi extinde cat mai mult reteaua de referinte (pe 5 nivele). Faza BETA va dura intre 9 aprilie 2012 si 30 iunie 2012. Site-ul Wazzub va intra in circuit si membrii Wazzub vor incepe sa castige bani. Te inscrii in afacere urmand linkul acesta si completand formularul care va

Vezi toate comentariile (229)
Comentează