FOTBAL  »  Superliga  »  UNIREA - STEAUA, AZI, 20:30, ANTENA 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Brandan promite că va fi mai bun ca la Urziceni: "Sînt muncitor, nu Messi!"

Articol de , - Publicat sambata, 11 septembrie 2010 00:00

Brandan promite că nu-i va cere lui Ilie Dumitrescu să-l folosească tot fundaş stînga, ca la Urziceni. Argentinianul e sigur că va juca mai bine decît a făcut-o la Unirea, graţie atmosferei de pe Ghencea.

- Pablo, cine te-a convins pînă la urmă să semnezi cu Steaua?
- Familia, prietenii...Bilaşco mai ales. Ha-ha-ha! Serios, Marius e prietenul meu cel mai bun şi a tras de mine să-l urmez în Ghencea. Oricum, contează atît de mult cine m-a convins? Eu zic că nu. Important e că am ales să joc la Steaua şi voi face tot ce pot pentru echipă.

- Ce relaţie crezi că vei avea cu suporterii?
- Sînt încîntat că o să joc pentru cea mai iubită echipă din România. Steaua e clar numărul 1 la capitolul fani şi abia aştept să calc pe stadion la primul meci pe care-l vom juca acasă!

- Ai jucat deja pe Ghencea în Liga Campionilor, cu Unirea. E ciudat?
- O să revin în Champions League cu Steaua, pe aceeaşi arenă. N-am nici un dubiu în privinţa asta, deoarece echipa a început bine campionatul şi cred că vom fi din ce în ce mai puternici, de la o etapă la alta.

- Ai vorbit cu Ilie Dumitrescu?
- Da, şi i-am zis că abia aştept să începem antrenamentele. Avem timp pentru discuţii mai amănunţite în zilele următoare.

- Ţi-a zis şi pe ce post vei juca?
- Nu, şi nici eu nu l-am întrebat. Nu depinde de mine poziţia în care o să evoluez, ci doar de antrenor. Nu sînt Messi, să am dreptul să-mi aleg postul şi să dictez stilul echipei. Eu sînt doar un muncitor, am arătat asta la Urziceni. Dacă Mister Ilie zice că mă vrea portar, atunci îmi pun mănuşile şi încerc să apăr cît pot de bine!

- Cum ţi se pare echipa?
- Foarte, foarte bună. Jucători de calitate, cu experienţă mare. Chiar nu văd nici un motiv pentru care lucrurile să nu meargă excelent. Steaua poate arăta chiar mai bine ca Barcelona! Glumesc, exagerez, dar să ştiţi că doar un pic!

"E adevărat că tratativele cu mine au durat mai mult, dar joi am zis că vreau să semnez imediat! N-am nici o îndoială, la Steaua mi-am dorit să ajung!"
Pablo Brandan, mijlocaş Steaua

"M-am obişnuit în România, sînt de trei ani aici şi mi-am făcut prieteni. Vorbesc bine limba română şi cunosc şi campionatul, deci totul e OK"
Pablo Brandan, mijlocaş Steaua

4 lucruri inedite la Unirea-Steaua:

1. Şapte dintre jucătorii Urziceniului sînt plătiţi de Steaua: Lupu, Pazon, Toşca, Muzac, Bîtfoi, Văduva şi Fl. Matei. Al 8-lea, Filip, e suspendat pentru meciul de azi.
2. Roş-albaştrii au bătut-o ultima oară pe Unirea pe 1 decembrie 2008, 1-0 cu gol marcat de Kapetanos cu fundul. La Urziceni, roş-albaştrii au cîştigat acum trei ani şi jumătate, 2-1.
3. Ialomiţenii au dat 5 goluri în ultimele 6 jocuri împotriva Stelei. Dintre marcatori, doar Rusescu mai joacă în Bărăgan. Trei dintre autorii golurilor se află în Ghencea: Onofraş, Galamaz şi Apostol. Al 4-lea, Sorin Frunză, joacă la Rapid.
4. Laurenţiu Marinescu şi Brandan au drept de joc pentru Steaua, deşi s-au antrenat la Urziceni pînă joi seara! "Eu, în locul lui Ilie Dumitrescu, i-aş <descoase>, să aflu totul despre Unirea. Ei ştiu tot, din moment ce au participat la pregătirea meciului în tabăra adversă", crede Mircea Rădulescu, directorul Şcolii de Antrenori.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
fanudelavalcea
fanudelavalcea  •  11 Septembrie 2010, 14:21

Muci

m1sfit
m1sfit  •  11 Septembrie 2010, 13:50

subscriu la ce a spus salaaurel. sa ne intoarcem la fotbal!!!

thor_cld
thor_cld  •  11 Septembrie 2010, 13:48
Postat de florinense pe 11 Septembrie 2010, 04:19

VA OFER IN ECLUSIVITATE INFORMATIA CA MANDORLINI A FOST DEMIS IN ACEASTA NOAPTE DE LA CFR!!! IN LOCUL SAU VA VENI BOLONI PE O PERIOADA DE 2 ANI,AVAND UN SALARIU DE 600 DE MII DE EURO!!!! VA MULTUMESC!!!!!!!

maninci kkt!!!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează