FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - POLI IAŞI, VINERI, 20:30, ANTENA 1 ŞI LIVEVIDEO PE GSP.RO

Bratu şi N'Doye s-au ignorat la antrenament

Articol de - Publicat miercuri, 21 aprilie 2010 00:00

Atacantul şi mijlocaşul s-au reîntîlnit ieri la prînz pentru prima oară în vestiar. Nu s-au băgat în seamă, apoi antrenamentele au fost separate

Florin Bratu s-a pregătit alături de prima echipă, dar şefii zic că nu l-au iertat definitiv şi va juca azi pentru Dinamo II, la Snagov. "Se antrenează pentru că a acceptat programul impus de Ţălnar, însă va fi sancţionat. Ceilalţi cinci nu au acceptat un program, de aceea fac separat", au explicat oficialii.

Surpriză: şi Ousmane N'Doye a ajuns ieri la prînz la vestiar, concomitent cu restul echipei. Şi-a parcat maşina fix în faţa intrării de la vestiar. Altă surpriză: senegalezul a fost primit cu urale în vestiar de cîţiva colegi: "Ce faci, frate, te-ai întors?".

Bratone s-a ignorat cu Ousmane, deşi s-au dezechipat în acelaşi vestiar. Disputa dintre ei de zilele trecute a pornit revolta în club. Atacantul s-a antrenat normal, pe sintetic, în timp ce africanul a făcut pregătire separat pe arena centrală, alături de Andrei Cristea şi de Dragoş Grigore.

"Nu s-a luat nici o decizie în privinţa jucătorilor. Vom vedea. Nu şi-a cerut nimeni scuze faţă de mine, ce-ar mai fi de spus?!"
Cornel Ţălnar, antrenor Dinamo

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează