FOTBAL  »  Superliga  »  PROCES

EXCLUSIV Situație nemaiîntâlnită în Liga 1: procesul pierdut la FIFA de Astra și Budescu naște un posibil conflict de interese

Paul Mincu
Paul Mincu

Articol de - Publicat marti, 30 martie 2021 15:27 / Actualizat marti, 30 martie 2021 15:44

Avocatul Astrei si al lui Budescu în procesul pierdut la FIFA cu Al Shabab a fost Paul Mincu, alături de colaboratorul său din firma lui de avocatură, Constantin Marius Lazăr. Paul Mincu e și avocatul LPF. 

  • CONTEXT: Astra și Budescu au pierdut recursul la FIFA în procesul cu Al Shabab, iar arabii trebuie să primească o sumă în compensație de 725.000 de dolari. DETALII
  • Giurgiuvenii consideră că fotbalistul trebuie să achite întreaga sumă și îl va da în judecată pentru a statuta acest lucru în instanță

Burleanu spusese recent într-o conferință de presă că: „Nu mi se pare în regulă ca avocatul Ligii să reprezinte și cluburi sau jucători!", însă Paul Mincu este de părere că nu este niciun fel de problemă.

Profesia mea e de avocat și legea stabilește foarte clar situațiile de incompatibilitate. Nu cred că există vreun club din prima ligă care să-mi poată reproșa ceva!”, a spus acesta pentru Gazeta Sporurilor.

Mincu e și observator delegat de LPF la partidele din Liga 1 și cel care îi reprezintă pe Takayuki Seto și Fatai în procesul în care sunt acuzați, alături de Alex Ioniță, de dopaj

Astra se va îndrepta împotriva lui Budescu în instanță ca să-l oblige să achite el despăgubirea de 720.000 de dolari către Shabab. Mincu nu va mai putea atunci să reprezinte și clubul din Giurgiu, și jucătorul, ca în procesul cu arabii. Va avea dreptul să fie ori de partea Astrei, ori de a lui Budi.

VIDEO Bogdan Andone, poveste amuzantă cu Budescu: „Mi-a zis că venea după el și la baie”

Citește mai multe știri din fotbalul românesc:

EXCLUSIV Budescu a pierdut la FIFA! Despăgubiri uriașe, Astra îl dă în judecată

Riposta lui Gigi, când a aflat că oltenii au cerut teste antidoping pentru FCSB: „Hai la palat, dacă tot vreți circ!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
parpalache
parpalache  •  30 Martie 2021, 17:50

Bine,bine,dar ce se mai aude ca cazul de dopaj de la Astra?Sau sunt protejati de cooperativa?La ANAD Becali fiind ca si „presedinte”!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează