FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Budescu a primit sarcini speciale de la Dică: "E altfel față de ce era la Astra cu Șumudică"

Foto: Raed Krishan
Foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat sambata, 01 iulie 2017 17:25

Constantin Budescu (28 de ani) e arma secretă a lui Nicolae Dică la FCSB. El a dezvăluit că metodele de antrenament de la roș-albaștri sunt diferite față de ale lui Șumudică. 

"Nu am așa multă libertate în teren, chiar dacă poate aşa pare. Acela este postul meu şi am de îndeplinit nişte cerinţe.

Să mă plimb mult în spatele mijlocaşilor centrali, să stau în spatele vârfului, sper să îmi fac treaba cât mai bine. Sunt alte metode față de ce făceam la Astra, fiecare e cu stilul lui", a declarat Budescu.

"Am fost așteptat la Steaua, trebuia să vin de ceva timp aici, dar e bine că am venit și acum. M-am adaptat destul de repede având în vedere că îi cunosc pe majoritatea dintre ei" Constantin Budescu

Vezi şi: Corespondență din Olanda » Budescu a răbufnit din cauza șefilor Astrei: "Nu înțeleg ce vor! Așa îmi mulțumesc ei"

7 sezoane a jucat Budescu la Astra, începând cu anul 2010

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (16)
10202925648180625
Eugen Qy  •  01 Iulie 2017, 19:19

Ia nu mai radeti voi de GB, ca el e cel mai longeviv antrenor roman si are intentia sa il depaseasca si pe Ferguson chiar !!!

1274464749300910
Robert Sergiu  •  01 Iulie 2017, 18:57
Postat de observator_federal pe 01 Iulie 2017, 18:53

Budescu a primit sarcini speciale de la Dica?! Serios? Din cate vad, din ecuatie lipseste Gigi. Parerea mea este ca acest articol il va supara pe "omul cu banii" de la FCSB, ba chiar il va determina pe Gigi sa gandeasca o mutare geniala - ca de obicei - in asezarea pe teren a echipei... Daca Budescu va face cateva jocuri bune la FCSB cred ca se va ajunge ca (cu voie de la patron) el sa-i dea sarcini speciale lui Dica. Si, ca de obicei, Meme nu va avea nimic de obiectat. Experimentul FaCeSpuneBecali continua (pana cand oare?)...

Doar in mintea ta si a unor frustrati pe aici becali da sarcini

valiza.epo
valiza.epo  •  01 Iulie 2017, 19:32

Tocmai asta i se va reprosa in curand lui Budescu: faptul ca e altfel de cum era la Astra! Sa avem incredere in Gigi!!

Vezi toate comentariile (16)
Comentează