FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Bumbescu: "Steaua are meciuri uşoare, poate termina pe 2!". Tu ce crezi?

Articol de GSP - Publicat joi, 13 mai 2010 00:00

Fostul jucător al Stelei Adrian Bumbescu spune că nu a discutat cu Victor Piţurcă despre posibila sa venire în Ghencea şi se arată încrezător într-un final reuşit de stagiune pentru roş-albaştri.

"Nu am vorbit nici cu Piţurcă, nici cu Gigi Becali, nu ştiu absolut nimic despre o eventuală oferteă de acolo. Sînt la Chiajna, lucrez aici şi vreau să-mi închei munca pe care am început-o. Aştept să se termine campionatul, apoi putem să discutăm.

Se poate face treabă la Steaua, lucrurile se schimbă rapid în fotbal şi dacă ai puţină inspiraţie poţi să faci echipa să meargă. Cred că se mai poate prinde locul 2, băieţii au două meciuri destul de uşoare, cu Inter Piteşti şi Universitatea Craiova, iar Liga Campionilor nu este imposibil de atins", a spus Bumbescu la sportro.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (3)
 •  13 Mai 2010, 12:10

M.U.I.E.

 •  13 Mai 2010, 11:41

ce meciuri usoare bumbescule?? am jucat cu ultima clasata si au facut aia pe noi...ce meciuri mai usoare ca ala vrei? ai inceput si tu sa-l lingusesti pe cioban?

 •  13 Mai 2010, 11:32

ia mai arunca o privire pe clasament din acte vad eu steaua e la 4 pct de urziceni cu 2 etape inainte de final ...asta chiar cred ac urziceniul nu e in stare sa castige macar un meci :))) aaaa si multumim ca ne-ai catalogat drept accesibili ....mai uitate si u la meciuri din cand in cand cred ca si cei de la international pot fi suparati dupa aceasta remarca avand cum se misca...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează