FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI - CFR CLUJ, AZI, ORA 20.30, ÎN DIRECT PE DIGISPORT1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Bun pentru Liga 1 » Paulo Sergio îl va titulariza pe Ciprian Deac la Vaslui

Paulo Sergio i-a explicat lui Deac motivul pentru care n-a prins lotul cu care a abordat meciurile cu Inter
Paulo Sergio i-a explicat lui Deac motivul pentru care n-a prins lotul cu care a abordat meciurile cu Inter

Articol de GSP - Publicat luni, 25 februarie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 24 februarie 2013 22:25

Antrenorul portughez i-a explicat internaţionalului român de ce nu l-a trecut pe lista pentru meciurile cu Inter şi i-a transmis că rămîne un om important pentru echipa clujeană.

Ciprian Deac (27 de ani) n-a primit deloc bine vestea că Paulo Sergio n-a mizat pe el pentru dubla confruntare cu Inter Milano. Antrenorul portughez l-a preferat pe Ioan Hora, explicîndu-şi decizia înainte de meciul de pe "Giuseppe Meazza".

"Aveam nevoie de încă un mijlocaş central pentru că stăteam în doar doi oameni în linia mediană. Pe benzi eram acoperit pentru aceste două meciuri", a spus portughezul, care l-a ales pe Hora, pentru că ex-bistriţeanul putea evolua şi ca al doilea vîrf.

Lucrurile nu s-au oprit aici. Paulo Sergio a discutat între patru ochi cu Ciprian şi i-a explicat că măsura excluderii sale din lotul pentru Inter nu implică şi marginalizarea lui pe termen lung. Cei doi au discutat chiar şi înainte de returul cu Inter, deşi Deac nu avea drept de joc. "Continuă să te pregăteşti, eşti un jucător de bază pentru mine", i-a transmis Sergio.

Discursul antrenorului n-a fost doar o încurajare pentru fostul jucător al lui Schalke. Sergio îl va titulariza în această seară, la Vaslui. Şi Weldon, celălalt jucător important care n-a prins lotul pentru meciurile din Europa League, are şanse mari să evolueze din primul minut în Moldova.

Clujenii au mari probleme de efectiv. Rui Pedro şi Gabi Mureşan nu au făcut deplasarea, în timp ce Kapetanos ar putea fi lăsat în afara lotului. Grecul a acuzat din nou dureri la gleznă după returul cu Inter, în care a evoluat aproape o oră deşi venea după o pauză de trei săptămîni. Meciul de azi ar putea consemna şi debutul nigerianului Nwankwo Obiora (22 de ani), ultimul jucător transferat de CFR în acest mercato.

Sezon sub aşteptări
Deac a revenit în vară la CFR, după un campionat foarte bun în tricoul Rapidului. Mijlocaşul de bandă a avut probleme însă cu accidentările la Cluj. Ciprian s-a accidentat grav la meciul tur CFR - Vaslui şi a ratat prezenţa în Champions League. Mai mult, Ciprian n-a prins nici "dubla" cu Inter. Deac speră să revină în partea a doua a campionatului, după ce în tur a adunat numai 301 minute în tricoul CFR-ului.

3 meciuri ca titular a adunat Ciprian Deac în Liga 1, în stagiunea 2012-2013, marcînd un gol cu Ceahlăul (3-2)

"Îmi place atitudinea lui Ciprian, îşi doreşte să revină cît mai repede în prima echipă după accidentarea din tur. Mi-ar plăcea să-l văd din nou titular la CFR" (Iuliu Mureşan, preşedinte CFR Cluj)

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (9)
cfrclujole
cfrclujole  •  25 Februarie 2013, 18:08
Postat de tac77stelist pe 25 Februarie 2013, 09:57

scor corect 2-0 ....

Ii batem! Forta CFR!

max_24
max_24  •  25 Februarie 2013, 14:02

Va fi un meci frumos in aceasta seara . Sper sa debutam in acest retur cu o victorie curata( fara accidentari) si frumoasa din punct de vedere fotbalistic FORTZA VASLUI FORTZA VASLUI FORTZA VASLUI

szsebi
szsebi  •  25 Februarie 2013, 11:53

Mai tineti minte cand Yssouf Kone la un duel simplu la minge a cazut pe piciorul lui Dragos Grigire? Atunci asta scriau ziarele:"Yssouf Kone, a scapat de suspendare dupa ce l-a accidentat grav pe dinamovistul Dragos Grigore" " Fundaşul de 24 de ani a fost rupt de Yssouf Kone " "a suferit o fractură de peroneu după intervenţia lui Yssouf Kone asupra sa" "Yssouf Kone, cel care i-a rupt piciorul lui Dragos Grigore" Si cand Deac in prelungiri la 3-0 este faultat intentionat din spate de Sanmartean, scrieti ca "s-a accidentat". Fir-ar sa va fie!!!!!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează