FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Ovidiu Burcă o dă cu mantă: „Trebuia să-l învețe cineva!”

Dinamoviștii imediat după momentul promovării în Liga 1, în mai 2023, după returul cu FC Argeș (6-1, 2-4)
Foto: Eduard Apostol
Dinamoviștii imediat după momentul promovării în Liga 1, în mai 2023, după returul cu FC Argeș (6-1, 2-4) Foto: Eduard Apostol

Articol de - Publicat duminica, 25 februarie 2024 13:37 / Actualizat duminica, 25 februarie 2024 20:48

Ovidiu Burcă l-a apărat pe Eugen Voicu după poza jenantă de la Cluj, cu trofeele CFR-ului, și a explicat că unul dintre conducătorii clubului Dinamo ar fi trebuit să fie povățuit. De către cei din jurul său, de la club.

Eșecul usturător al lui Dinamo în Gruia, 0-4 cu CFR Cluj, vineri seară, a trecut în plan secund după ce s-a viralizat ipostaza cu Andrei Nicolescu pozându-l pe Eugen Voicu cu trofeul Cupei României în fața vitrinei ce amintea performanțele „feroviarilor”.

Au fost discuții și păreri ale suporterilor dinamoviști, iar fostele glorii ale clubului au avut reacții care mai de care mai vehemente. „Așa e când dai briciul la maimuțe”, a replicat Cornel Dinu pentru GSP.ro, completat de Claudiu Vaișcovici: „Sunt niște ageamii. Ei nici nu știu câte trofee are Dinamo”.

Totodată, Florin Prunea și Ionel Dănciulescu au avut reacții contondente.

O altă glorie a lui Dinamo intră cu talpa asupra șefilor clubului, după poza rușinoasă de la Cluj: „Ageamii
CFR CLUJ - DINAMO 4-0
O altă glorie a lui Dinamo intră cu talpa asupra șefilor clubului, după poza rușinoasă de la Cluj: „Ageamii" » Pe cine a lăudat

Ovidiu Burcă îl apără pe Eugen Voicu: „E la început în fenomen”

Unul dintre oamenii ce au influențat sosirea acționarilor Red&White în conducerea grupării dinamoviste, Ovidiu Burcă, a venit cu o altă versiune.

Fostul antrenor al „câinilor”, plecat de la echipă la finele lunii noiembrie, nu l-a pus la colț pe Eugen Voicu, încercând să explice de ce oficialul roș-albilor nu a realizat impactul unei imagini. Dar a lansat ideea că ar fi trebuit ca el să fi fost avertizat de feed-back-ul ce se va crea după o asemenea fotografie, inclusiv de către Andrei Nicolescu!

Ovidiu nu l-a numit pe Nicolescu, dar trimiterea este evidentă. Cei doi au avut relații reci după plecarea lui Burcă de la Dinamo.

„Lucrurile astea la noi capătă o dimensiune atât de mare. Pentru mine sunt de înțeles, pentru că Eugen Voicu e un om care încă învață ce înseamnă Dinamo, ce înseamnă fotbalul. Așa cum îl cunosc eu, buna-credință nu i-o poți pune la îndoială.

Aș analiza mai mult ce a livrat din punct de vedere organizatoric și financiar și mai puțin poza asta. Într-adevăr, poate că e o eroare de marketing, dar Voicu nu poate fi acuzat sub nicio formă, face niște lucruri în cunoștință de cauză.

E la început în fenomen, în viața clubului, probabil ar fi trebuit să aibă pe cineva pe lângă el să îl învețe ce e bine să facă și ce nu, din punctul de vedere al imaginii și comunicării. Trebuie ținut cont că a fost o fotografie făcută pentru uz personal”, a spus Burcă pentru DigiSport.

Fotografia cu o cupă pe care este inscripționat de multe ori “Dinamo București” reprezintă un gest făcut într-un context privat care conține o doză implicită de autoironie. Treaba mea este ca Dinamo să aibă toate resursele necesare pentru a reîncepe să câștige trofee. Cupe! Restul este irelevant
Eugen Voicu, acționar Red&White și Dinamo

Andrei Nicolescu, prima reacție: „E o fotografie, ce vi se pare incredibil?!”

Vineri noapte, după ce fotografia a fost publicată și a împânzit mediul online, Andrei Nicolescu a avut o primă reacție.

”Domnul Voicu a vrut să se fotografieze cu trofeul Cupei României, pe care era scris și Dinamo București. Ce vi se pare incredibil? E o fotografie. Fotografiile sunt amintiri, nu știu cum le interpretați dumneavoastră.

Nu vorbiți la plural, e doar o poză. I-am făcut lui Eugen o poză, că a vrut o poză cu acel trofeu”, a reacționat administratorul special.

56de meciuri a adunat Ovidiu Burcă în postura de antrenor la Dinamo, promovând echipa în L1

Imagini senzaționale surprinse joi seara, la Cluj! Infern în fața hotelului lui Dinamo

Citește și alte știri:

EXCLUSIV Cornel Dinu, stupefiat de imaginea cu șefii lui Dinamo pozându-se cu trofeele CFR-ului: „Deziluzionant, la asta s-a ajuns!”

EXCLUSIV // VIDEO Interviu deschis cu Alex „Rocky” Chipciu » Despre dependența lui, filmarea cu „Dodel”, „bătaia” cu Nistor și marea eroare a carierei: „Îmi bântuie în cap și acum”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
creeperno534
creeperno534  •  25 Februarie 2024, 22:37

Rusine era daca facea poze cu trofeele rivalei

FalconCrest
FalconCrest  •  25 Februarie 2024, 19:06
Postat de Trotsky pe 25 Februarie 2024, 17:16

Acesta este un subiect fals ca sa acopere "omenia" făcută de Dinamo pentru Mutu. Pe Cupa este inscris si numele lui Dinamo si cu asta basta. Cat despre *** de la dgs ... no comment, atata ii duce capul sau ce o fi aia care le acopera gatul.

ala a facut poze cu trofeele lui kfr. rusine mai mare pentru voi nu exista. cum adica scrie numele pe trofeu? scrie numele loserului vitan abzresti pe trofeu poate. ca ati pierdut cupa aia. cum naiba sa inventezi scuza aia. pai si daca ar fii asa ,tu te filmezi cu cupa pe care ati pierdut-o? really?

Trotsky
Trotsky  •  25 Februarie 2024, 17:16

Acesta este un subiect fals ca sa acopere "omenia" făcută de Dinamo pentru Mutu. Pe Cupa este inscris si numele lui Dinamo si cu asta basta. Cat despre *** de la dgs ... no comment, atata ii duce capul sau ce o fi aia care le acopera gatul.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează