FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI

Burdujan: "Va fi un campionat mai încins decît sezonul trecut"

Articol de - Publicat vineri, 18 iunie 2010 00:00

Dacă la reunire au fost prezenţi 13 jucători, la obişnuita vizită medicală de dinaintea fiecărui sezon şi-au făcut apariţia alţi zece. Au lipsit vedetele Wesley, Costly şi Gerlem, care se vor alătura echipei abia în cantonamentul din Mayrhofen (Austria).

 

Foarte voioşi, chiar dacă vacanţa a fost foarte scurtă, jucătorii lui FC Vaslui se gîndesc deja la campionat. “Trebuie să ne continuăm ascensiunea şi să ne batem pentru titlu anul acesta. Va fi greu pentru că echipele din Capitală au cam ratat podiumul în ultimii ani şi vor dori revanşa. Cred că va fi un campionat mai încins faţă de sezonul trecut”, a spus Lucian Burdujan, fiind primul fotbalist galben-verde care a trecut de testele medicilor ieşeni.

Trebuie să luăm şi titlul, şi Cupa, iar în Europa League trebuie să intrăm în grupe. Chiar dacă nu sîntem cap de serie, minuni s-au mai văzut”, a spus Miloş Pavlovic, încîntat că va lucra cu un fost tehnician de la Real Madrid. "Egreu de sperat că vom fi galactici ca foştii săi elevi de la Real, dar o să facem tot posibilul să nu-l dezamăgim pentru că a venit în România să facă performanţă", a spus portughezul  Hugo Luz.

Lotul prezent la vizita medicală: Hăisan, Puia, Milanov, Buhuş, Papp, Cînu, Farkaş, D. Sînmărtean, L. Sînmărtean, Genchev, Zmeu, Raul Costin, Adrian Gheorghiu, Balaur, Burdujan, Răzvan Neagu, Pavlovici, Milisavljevici, Hugo Luz şi împrumutaţii Bălace,  Buhăescu, Nemanja Jovanovic şi Ştefoi.

Au lipsit Gladstone, Delgado, Wesley, Costly, Zubar, Akakpo şi Gerlem, care vor ajunge direct în cantonamentul din Austria. Temwanjera se află la recuperare şi va reveni în pregătiri la începutul lunii august, iar Kuciak participă alături de Slovacia la Mondialul din Africa de Sud. 

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (2)
haivasluiuhai
haivasluiuhai  •  18 Iunie 2010, 23:39

one love forever!!! fortza vaslui!!! eventul la vaslui!!! VASLUI CAMPIOANA !!!! O SA VA OBISNUITI CU ASTA . :))))

makero
makero  •  18 Iunie 2010, 16:52

Repede va-ti corectat la incis/incins :).

Vezi toate comentariile (2)
Comentează