FOTBAL  »  Superliga  »  FRF

Burleanu a început mașinațiunile pentru alegerile din 2018! Vrea să restructureze Comitetul Executiv! Prunea sau Argăseală OUT

FOTO: FRF.RO
FOTO: FRF.RO

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 mai 2017 11:22

Federația Română de Fotbal a publicat pe site-ul oficial un comunicat în care apar cele mai importante propuneri de modificare a Statutului din documentația trimisă membrilor afiliați.

Aceste propuneri vor fi supuse votului în Adunarea Generală FRF din 27 mai 2017. Pe scurt, FRF dorește o restructurare a Comitetului Executiv. 

Federația își dorește ca Liga 1 să piardă unul dintre cele două locuri din CEx. În acest moment din CEx fac parte Valeriu Argăseală și Florin Prunea, însă Burleanu vrea ca unul dintre cei doi să plece, iar în locul său să vină un reprezentant al cluburilor cu activitate exclusivă de copii și juniori. 

Acesta pare să fie un prim pas făcut în campania pentru alegerile pentru șefia FRF de la anul, în condițiile în care Comitetul Executiv stabilește calendarul alegerilor și anumite proceduri privind alegerea președinția FRF.  (Citește aici întreg comunicatul)

NOUA structură a Comitetului Executiv

• doi reprezentanți ai cluburilor cu activitate exclusivă de copii și juniori (anterior, un reprezentant)
• doi reprezentanți ai Asociațiilor Județene de Fotbal în Comitetul Executiv (anterior, un reprezentant, în calitate de vicepreședinte de drept al FRF)
• doi reprezentanți ai cluburilor de Liga 1 în Comitetul Executiv, dintre care unul este, de drept, președintele LPF (anterior, doi reprezentanți ai cluburilor de Liga 1 plus președintele LPF, prim vicepreședinte de drept al FRF)

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (6)
montgomerry
montgomerry  •  05 Mai 2017, 21:13

Asta-i pohta ce-am pohtit!?!

claudiu.h12
claudiu.h12  •  05 Mai 2017, 15:56

Noroc Burlane ! Sanatate ! *** !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  05 Mai 2017, 13:35

cred ca liga 1 trebuie sa intre in greva incepand cu debutul sezonului viitor pana la demisia lui burleanu. alta solutie nu exista!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează