FOTBAL  »  Superliga  »  FC BRAŞOV - CFR CLUJ, LUNI, 21:30, GSP TV ŞI LIVEVIDEO PE GSP.RO

Cadu e suspendat pentru meciul de luni de la Braşov » Culoar pentru Piccolo

Felice Piccolo
Felice Piccolo

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 octombrie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 28 octombrie 2011 12:44

Italianul va bifa primele minute în actuala stagiune a Ligii 1. Fostul jucător a prins lotul în doar două rînduri în actuala stagiune


Căpitanul Cadu a încasat în partida cu Ceahlăul al patrulea galben al stagiunii şi va lipsi la Braşov. Jorge Costa are la dispoziţie două soluţii pentru a stabili cine va juca în centrul apărării alături de portughezul Nuno Diogo. Între Felice Piccolo şi Ionuţ Rada, antrenorul îl va alege pe primul, mai ales că la ultimul meci din campionat italianul a fost pe banca de rezerve, în timp ce ex-stelistul era lăsat în tribune. De altfel, sîmbătă, Piccolo a fost inclus în lot pentru a doua oară în actuala stagiune din care s-au scurs 11 etape.

Piccolo n-a jucat nici un minut în Liga 1, fiind folosit numai în meciul de Cupă cu Astra (0-1), alături de Rada. La acea partidă Ionuţ a greşit la golul lui Fatai, dar Paszkany i-a criticat deschis pe ambii stoperi. "În afară de Panin, nimeni n-a arătat nimic în acea partidă. Dacă eşti fotbalist, atunci cînd ţi se acordă o şansă, profiţi de ea şi-ţi demonstrezi valoarea. Cu Astra n-am văzut nici o urmă de orgoliu", a spus Paszkany.

Probleme şi cu clubul
Fundaşul italian de 28 de ani are probleme şi cu conducerea clubului. Majoritatea fanilor îl văd pe Piccolo drept prima soluţie pentru centrul defensivei. Cu toate acestea, Costa l-a preferat pe Nuno Diogo, un jucător care prindea rar lotul în campionatul trecut. Piccolo a refuzat în vară să-şi micşoreze contractul de 250.000 de euro pe an, intrînd astfel în dizgraţia conducerii. La Braşov, fostul jucător al lui Juventus poate demonstra că îşi merită toţi banii.


24 de meciuri a adunat Piccolo pentru CFR Cluj din 2009 pînă în prezent

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
cfrclujole
cfrclujole  •  29 Octombrie 2011, 20:57

Bafta Piccolo! Forta CFR!

lika
lika  •  29 Octombrie 2011, 11:48

Piccolo este clar cel mai bun...chiar peste Cadu.......dar Paskany si Muresan incep sa fie GG si MM

costlitza
costlitza  •  29 Octombrie 2011, 10:17

Italianul va bifa primele minute în actuala stagiune a Ligii 1. Fostul jucător a prins lotul în doar două rînduri în actuala stagiune..............fostul jucator?oare ce vrea sa insemne cumva ca piccolo s-a lasat de fotbal?

Vezi toate comentariile (7)
Comentează