FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Călcîiul lui Ahile » Cea mai mare problemă a lui Dinamo pe care Flavius Stoican trebuie să o rezolve

Stoican încearcă să prindă locul 4, ultimul care probabil va duce în Europa League
Stoican încearcă să prindă locul 4, ultimul care probabil va duce în Europa League

Articol de - Publicat miercuri, 02 aprilie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 02 aprilie 2014 00:19

”Cîinii” au o problemă, căreia nu i-au găsit încă antidot: nu pot întoarce rezultatul cînd sînt conduşi.

Flavius Stoican a bifat cîte un meci cu toate adversarele din Liga 1. După 17 meciuri, în 6 luni şi două săptămîni, severineanul a dus echipa de pe locul 12 pînă pe 5, în preajma cupelor europene. Antrenorul de 37 de ani are 9 victorii, 4 remize şi 4 eşecuri în campionat, golaveraj 24-16.

Problema mare a lui Dinamo cu Stoican pe bancă este legată de faptul că, în afara partidei de debut în Liga 1, 2-1 la Galaţi, echipa nu reacţionează după ce apucă să fie condusă pe tabelă.

În trei din cele cinci confruntări în care adversarii au deschis scorul, cu Petrolul, cu Vasluiul şi cu Ceahlăul, jocul s-a încheiat remiză, iar de două ori, cu Astra şi cu Pandurii, elevii lui Flavius au pierdut.

Asta e, de fapt, "boala" întregului campionat. Şi cu Mulţescu, în două rînduri, cu ACS Poli şi cu Steaua, roş-albii n-au putut întoarce scorul în favoarea lor.

Cum a fost şi-n prima manşă a semifinalei Cupei, cu Steaua (2-5), cînd dinamoviştii au încasat chiar primele goluri în această competiţie şi apoi s-au prăbuşit!

5 victorii cu 1-0 are Dinamo cu Stoican antrenor numai în campionat, plus una în Cupă. La acestea se adaugă alte 3 succese la limită, cu scorul de 2-1

4 înfrîngeri are Dinamo cu Stoican pe bancă, toate la un singur gol diferenţă, în L1. Plus acel 2-5 cu Steaua, în prima manşă din semifinalele Cupei

"Le-am spus elevilor mei că foarte important e să marcăm noi primii, fiindcă Dinamo nu va avea reacţie bună, fiind condusă. Şi, pînă la urmă, cu emoţii, ne-a ieşit" (Cristian Pustai, după Dinamo - Pandurii 2-3)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (17)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  03 Aprilie 2014, 04:17
Postat de adina05 pe 02 Aprilie 2014, 20:02

Ce destept esti tu...

tu de unde dracu ai mai aparut fatuco ? du-te vere in club sau pe facebook++, la asta va pricepeti, sunt convins ca esti la curent cu toate ineptiile varstei tale. lasa sportul. sau poate arati naspa ? atunci e de inteles.)

adina05
adina05  •  02 Aprilie 2014, 20:02
Postat de aldo_m pe 02 Aprilie 2014, 19:31

la dinamo NU SANT PROBLEME ci doar ARBITRI CORUPTI CARE LUCREAZA PT STELUTA SI PT PORUMBOIU CARE SE FACE CA NU STIE NIMIC daca mai ramane cristi balaj sef peste arbitri O SA AVEM UN CAMPIONAT CORUPT

Ce destept esti tu...

aldo_m
aldo_m  •  02 Aprilie 2014, 19:31

la dinamo NU SANT PROBLEME ci doar ARBITRI CORUPTI CARE LUCREAZA PT STELUTA SI PT PORUMBOIU CARE SE FACE CA NU STIE NIMIC daca mai ramane cristi balaj sef peste arbitri O SA AVEM UN CAMPIONAT CORUPT

Vezi toate comentariile (17)
Comentează
Close