FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA GIURGIU - CFR CLUJ 0-2

CALCULE » CFR campioană încă de luni? Scenariul prin care FCSB ar putea pierde titlul la Craiova

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 mai 2018 23:29

CFR Cluj s-a impus pe terenul Astrei Giurgiu, 2-0, și a făcut un pas imens spre cucerirea celui de-al patrulea titlu din istorie. Ardelenii au patru puncte peste FCSB, dar și un meci în plus.

Roș-albaștrii joacă luni seara pe terenul Craiovei, iar victoria e singura opțiune a steliștilor pentru a rămâne cu șanse reale în lupta la titlu. Un eventual insucces ar fi sinonim cu dezastrul pentru echipa lui Becali, care deja e la un pas să rateze al treilea titlu consecutiv în Liga 1.

În cazul în care FCSB ar pierde luni la Craiova, CFR ar deveni deja campioana României, ipoteticul avantaj de 4 puncte fiind suficient pentru echipa lui Dan Petrescu. 

Nici remiza nu o ajută prea mult pe FCSB la Craiova: distanța între roș-albaștri și CFR ar rămâne de 3 puncte, iar un egal le-ar fi suficient clujenilor în disputa din ultima etapă cu Viitorul. 

clasament

CFR mai are de dispuat un singur meci, pe teren propriu cu Viitorul, în timp ce FCSB mai are de jucat la Craiova și acasă cu Astra Giurgiu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
1661372954114961
Cris Cris  •  14 Mai 2018, 09:52

Normal ..odata ce trebuie sa joci singur impotriva tuturor e greu...sa vedem pe astra saptamana viitoare tot asa joaca....iasul se-a dat viata pe teren...sa vezi si craiova va muri pe teren diseara ....anul trecut la fel au facut sa i-a viilorul.....o sa vedeti ca si viitorul se da la o parte saptamana viitoare....un campionat de interese si de oameni fara caracter...o rusine de campionat

doriansky
doriansky  •  14 Mai 2018, 08:51

Meserias maxim cel care a scris acest articol! Cica daca FCSB pierde la Criova, atunci CFR devine campioana pentru ca, IPOTETICUL avantaj de 4 puncte e suficient!???!!? Deci avantajul CFR-ului este doar IPOTETIC in acest moment in opinia jurnalistului si nu unul CERT, CLAR, REAL si, in opinia mea, cat se poate de meritat. As vrea sa "felicit" GSP pentru faptul ca detine astfel de valori gazetaresti si sunt absolut convins ca astfel de oameni vor readuce presa (scrisa) de sport, acolo unde a fost odata! Bafta maestre!

dinamo_forever_77
dinamo_forever_77  •  14 Mai 2018, 08:26
Postat de Radulescu Horatiu pe 14 Mai 2018, 07:34

Am și eu o intrebare:Ce a căutat autocarul CFR-lui la Mamaia,încă de vineri dimineață???S-a rezolvat deja și meciul cu Viitorul?

E clar lipsa de respect fata de fcsb-isti. Chiar sa dea spaga cu autocarul ?!!? In ce tara traim ? Cata spaga au dat fratioare ?!? MEDICAMENTEEEEE

Vezi toate comentariile (14)
Comentează