FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Cale liberă » Rapid e de acord să îi cedeze pe Teixeira şi Rui Duarte la Steaua

Duarte s-ar lupta pentru titularizare cu Georgievski
Duarte s-ar lupta pentru titularizare cu Georgievski

Articol de - Publicat joi, 06 decembrie 2012 00:00 / Actualizat joi, 06 decembrie 2012 00:52

Giuleştenii sînt de acord să-i cedeze pe Teixeira şi pe Duarte în Ghencea, dacă Becali le achită salariile restante.

Rapidiştii încearcă în aceste zile să scape de datorii şi sînt dispuşi să se despartă de orice fotbalist din lot. Problema e că le e greu să-i vîndă deoarece toţi jucătorii sînt neplătiţi de mai bine de trei luni şi marea lor majoritate şi-au depus memorii pentru a deveni liberi de contract.

Avînd în vedere că ar putea dura şi două luni pînă cînd LPF le va da dreptate fotbaliştilor, Gigi Becali încearcă în aceste zile să se înţeleagă cu George Copos în privinţa lui Filipe Teixeira şi Rui Duarte, ambii 32 de ani, pentru a-i lua imediat după finalul turului ca Reghe să-i aibă la dispoziţie încă de la reunire, după Anul Nou.

Giuleştenii speră să obţină în schimbul lor măcar salariile restante, pe care clubul din Grant le are în privinţa lor. Ambii cîştigă fiecare cîte 20.000 de euro pe lună şi pe 15 decembrie vor face 4 luni de cînd sînt neplătiţi, adică suma se ridică la 160.000 de euro pentru amîndoi.

"Luăm în calcul orice propunere de transfer, sîntem într-o situaţie extrem de dificilă! Dacă un club rival vrea pe cineva de la noi, discutăm şi cu jucătorul şi batem palma dacă toată lumea e mulţumită", a spus preşedintele executiv Constantin Zotta.

"E dureros să-ţi vezi colegii plecînd la Dinamo sau la Steaua, dar îi înţeleg, au şi ei familii" (Daniel Pancu, atacant Rapid)

"Îmi doresc să plec, nu pot să stau şi să muncesc degeaba. Aş accepta şi o ofertă de la Steaua, de ce nu?!" (Rui Duarte, fundaş Rapid)

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (13)
andystar
andystar  •  06 Decembrie 2012, 23:28

RAPID CIOARA BUCURESTI SE VA DESFIINTA IAR FRUSTRATII MORRRRRRRRRRRRRRRRR !!!! RAPID CIOARA BUCURESTI SE VA DESFIINTA IAR FRUSTRATII MORRRRRRRRRRRRRRRRR !!!! RAPID CIOARA BUCURESTI SE VA DESFIINTA IAR FRUSTRATII MORRRRRRRRRRRRRRRRR !!!! RAPID CIOARA BUCURESTI SE VA DESFIINTA IAR FRUSTRATII MORRRRRRRRRRRRRRRRR !!!] NU-I VREM PE OPARITII ASTIA !

blue_sky
blue_sky  •  06 Decembrie 2012, 10:36

Ce tare, Rapid e de acord sa le dea drumul dupa ce ei si-au depus memoriile sa devina liberi.Management de rahat, marca George Copos!Daca tot avea de gand sa iasa din fotbal, trebuia sa vanda clubul cand avea cumparatori.Asa, si-a batut joc de una din echipele de traditie ale fotbalului romanesc.

dannicola
dannicola  •  06 Decembrie 2012, 10:17

Dupa ce ca este asa cum este, mai vrea si bani? Copos nu se desminte!!. Cred ca se spala iar niste euroi!! Craiova ce a patit? Ce bani a luat pe jucatori?? Pute d-lor Copos si Becali.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează