FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - STEAUA 0-0

Candido Costa: "Ştim cum să eliminăm Steaua joi"

Articol de GSP - Publicat marti, 09 noiembrie 2010 00:00

La finalul partidei dintre Rapid şi Steaua încheiată la egalitate, 0-0, Candido Costa a declarat că în meciul de joi, din Cupa României, giuleştenii vor putea să învingă Steaua.

"În repriza secundă am picat puţin, toată echipa, nu înţeleg de ce. Am controlat, totuşi, jocul, dar Steaua a avut ocaziile clare. Egalul e echitabil. Acum ştim cu adevărat ce joacă adversarul noastru, putem să-l eliminăm joi seara din Cupă", a spus Costa.

Fost jucător la Derby County, fundaşul dreapta este încîntat de atmosfera creată de suporterii rapidişti: "Am jucat în Anglia, dar atmosferă ca în Giuleşti n-am văzut. Suporterii sînt fantastici!".

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (3)
criselly99
criselly99  •  09 Noiembrie 2010, 16:08

costa tata sa-i povestesti lui rui duarte care-i schema ca probabil o sa-ti ia locul in cupa. Oricum ai jucat bine aseara cu exceptia la cateva centrari ratate... good luck

star01
star01  •  09 Noiembrie 2010, 12:34

daaa,vei mai cere penalty latinere reciproca!!!....deja te-a "cuprins spiritul de milogeala" din ghiulesti!!

imperator
imperator  •  09 Noiembrie 2010, 09:24

oare? Lucrul asta il stim si noi,va obosim in prima repriza,dupa care v-o dam intra doua.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează