FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Canon nu bate la distanţă » Unul dintre jucătorii doriţi de Dinamo are probleme cu vederea

Jucător de picior stîng, Canon va intra în concurență pentru un post de titular cu Dragoș Grigore și Koulibaly, dacă burkinabezul nu va fi vîndut
Jucător de picior stîng, Canon va intra în concurență pentru un post de titular cu Dragoș Grigore și Koulibaly, dacă burkinabezul nu va fi vîndut

Articol de - Publicat sambata, 05 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 05 ianuarie 2013 10:05

Fundaşul ivorian dorit de roş-albi are probleme cu vederea. Bucureştenii vor un control oftalmologic amănunţit al stoperului.

Dinamo caută să se întărească în această iarnă cu mai mulţi jucători de la Gloria Bistriţa şi l-a pus în capul listei pe fundaşul central Serge Canon (19 ani). Fotbalistul a primit referinţe excelente, "este un luptător, are o capacitate bună de efort şi poate fi cizelat din punct de vedere tactic", spun oamenii de fotbal care l-au urmărit de la club. Însă "cîinii" au fost puşi în gardă şi au cerut un control oftalmologic exigent în privinţa apărătorului.

Motivul? "Am fost anunţaţi că jucătorul ar fi miop, nu vede bine la distanţă. De aceea a avut unele probleme cu aproximarea şi nu s-a plasat cum trebuie la cîteva partide. Nu e o problemă care să pericliteze transferul, e ceva rezolvabil. Poate să joace cu lentile de contact sau găsim o variantă", au afirmat oficiali ai clubului dinamovist.

Miopia este un defect al vederii care se manifestă prin imposibilitatea de a distinge clar obiectele situate la o distanţă mai mare. Sînt mulţi sportivi ce suferă din această cauză, însă ori au lentile de contact, ori au făcut operaţie pentru a-şi corija problema.

Canon urmează să sosească în România săptămîna viitoare, ar agrea o trecere la formaţia din Ştefan cel Mare, însă mai trebuie rezolvată şi rezilierea contractului cu Gloria Bistriţa. Mai ales că Dinamo vrea să iasă cît mai ieftin din această afacere. "Cîinii" i-au pregătit un salariu de 6.000 de euro pe lună, pînă în vară, apoi, dacă se va adapta, va fi un alt angajament, mai consistent financiar.

500.000 de euro e cota de piaţă a lui Canon, conform transfermarkt.de

17 partide a bifat africanul pentru Bistriţa în sezonul de toamnă

ALTE ŞTIRI DESPRE DINAMO:

"Nu-i mai săracă decît Dinamo!"
Dorinel Munteanu a plecat ieri în Rusia pentru a începe treaba la Mordovia Saransk, dar înainte a vorbit despre ce s-a întîmplat în Ştefan cel Mare. "Situaţia financiară de la Dinamo şi cea de la Mordovia nu suferă comparaţie. Nu cred că este vreo echipă în Rusia care să aibă mai puţini bani ca Dinamo. E clar că voi face tot posibilul să rămîn în străinătate, să antrenez unde sînt apreciat. Cred că am făcut ceva pentru fotbalul românesc, dar am primit altceva. Acesta a fost şi un motiv de a părăsi România, oamenii care au făcut ceva pentru fotbal nu sînt respectaţi", a spus "Neamţul" la DolceSport.

"E ultimul mohican"
Secundul Florentin Petre e încîntat că va lucra din nou cu Ionel Dănciulescu, unul dintre bunii săi prieteni. "Sincer, aşa de repede nu credeam să-i fiu antrenor lui Danciu, mă aşteptam să lucrăm împreună ca tehnicieni. S-a întîmplat destul de repede, dar nu va schimba nimic în relaţia noastră. El va fi liderul nostru, Dănciulescu a fost şi rămîne un nume greu, foarte greu. Probabil că este cam ultimul mohican din ultimii ani care, într-adevăr, a reuşit să facă nişte performanţe greu de egalat", a zis Petre.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (43)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  05 Ianuarie 2013, 14:11

Bai Dorule cand cumperi campionatul asa cum a facut ciobanul puscarias nu te apuci sa castigi toate meciurile ...a cumparat asa ...cu Chiajna ,cu Petrolu cu Astra cu Viitorul cu U cluj...cu Pandurii s au inteles la meci egal ...cu Dinamo a avut arbitrii de partea ei ...pe Rapid i a batut prin min 95 s o crezi tu ca au luat campionatul pe corecte ...

neuercainerosu
neuercainerosu  •  05 Ianuarie 2013, 11:12
Postat de calinescu_ pe 05 Ianuarie 2013, 11:00

DE LA BISTRITZA LUATI-I PE BRAGANCA SI PE DOLHA ...!!!!

Braganca s-a transferat la Salamanca.

calinescu_
calinescu_  •  05 Ianuarie 2013, 11:00

DE LA BISTRITZA LUATI-I PE BRAGANCA SI PE DOLHA ...!!!!

Vezi toate comentariile (43)
Comentează