FOTBAL  »  Superliga  »  INTER - DINAMO 1-3

Cantonamentul din Poiana Braşov le-a priit "cîinilor" » Efectul zăpada ;)

Dinamo
Dinamo

Articol de - Publicat marti, 02 martie 2010 00:00

Ţălnar crede că forma fizică excelentă a echipei sale e urmarea pregătirii montane efectuate la Poiana Braşov

Dinamo a reintrat în lupta pentru titlu, iar Cornel Ţălnar a găsit explicaţia: "Zăpada de la munte. Asta-i cheia succesului. N-aţi văzut că ne ţin picioarele pînă în minutul 93, 94? Pregătirea din Poiană ne va ţine şi în turul campionatului viitor, nu doar în această primăvară. Normal că o să ne antrenăm în continuare. Ca să rezişti, trebuie să munceşti continuu".

Preparatorul fizic Constantin Niculae susţine teoria antrenorului: "În mod normal, această pregătire de tip-sovietic ne va ajuta şi în toamnă. N-a fost făcută ca un moft al staff-ului tehnic, iar fotbaliştii dovedesc acum că au crezut în noi şi s-au pregătit exemplar, fără să se fofileze".

"Lecţie de altruism"
Ţălnar a avut şi ieri o discuţie cu jucătorii. N-a fost neapărat o şedinţă, "Ţînţarul" ţinînd un scurt discurs: "Trebuie să fiţi o familie! Cîştigăm şi pierdem în echipă. Mi-a plăcut faptul că, la Piteşti, Niculae i-a pasat lui Cristea să dea gol, deşi putea să marcheze şi el. E o lecţie de altruism pe care trebuie să o învăţaţi toţi! Nu jucaţi doar pentru voi, să vă vadă impresarii, să plecaţi cu prima ocazie. Prin colegialitate dovediţi ce caractere sînteţi şi asta rămîne pînă la urmă".

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
 •  02 Martie 2010, 17:45

@mihaimarica si alti fan de oi: uitati-va in curtea voastra, de la inceputul turului tot va ajuta arbitrii si nu ii mai ajunge lui gigi; chiar si cu ei,tot mancati bataie de la echipe venite din liga 2a( astra, ceahlaul,si nu uitati mizeria de meci cu alba iulia)...la cfr p marin trebuia eliminat de 2 ori,la cat a faultat...

 •  02 Martie 2010, 06:11

Care "efect zapada"?! Dinamo are in primele trei etape meciuri usoare, cu echipe aflate la retrogradare. Pe primele doua le-a castigat cu largul ajutor al arbitrilor si al adversarilor! Iar Ceahlaul a anuntat deja ca va face un "meci de pregatire" cu Dinamo. A dat Borcea banii inainte!! Apoi vine greul...

 •  02 Martie 2010, 05:48

uitati-va la franta ce jucatori are , dar nu prea are chipa.daca avem suflu pentru 100 minute, nu are cine sa ne stea in cale,mai ales ca avem acum in fata 2 virfuri legate.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează