FOTBAL  »  Superliga  »  SONDAJ

Care crezi că a fost cel mai slab jucător din Liga I?

Articol de GSP - Publicat sambata, 02 ianuarie 2010 00:00

Cristi Chivu a fost declarat cel mai bun jucător român în ancheta Gazetei Sporturilor. Îți propunem să hotărîm cine a fost cel mai slab jucător din Liga I. Fotbalistul de la care se aștepta cel mai mut, dar a dezamăgit.

Tu comentezi și spui ce nume vor intra în sondaj. Pe baza fotbaliștilor nominalizați de tine vom face un sondaj în urma căruia vom afla care a fost jucătorul care a dezamăgit cel mai mult în acest an.

Din opţiunile exprimate de cititori în comentarii am selectat 10 nume şi le-am introdus în sondajul în care vă invităm să votaţi!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (72)
 •  03 Ianuarie 2010, 22:14

artistilor, izvoranu a evoluat cel mai mult in tur la international, voi de ce l-ati dus la astra. doamne, sefii vostri stiu cat sunteti de incompetenti, scrieti cumva articolul in baie, pe wc?

 •  03 Ianuarie 2010, 16:02

sunteti niste batuti in cap, i-ati pus pe astia de la echipele mari, da cei de la inter, alba iulia, ceahlau sunt super jucatori a? PS: l-ati pus pe banel si la cel mai slab, da tot voi l-ati nominalizat la jucatoru anului in ancheta vostra = > sunteti niste parnaie de jurnalisti

 •  03 Ianuarie 2010, 14:51
Postat de milan6 pe 03 Ianuarie 2010, 13:55

e simplu,sa fie toti cantariti!

buna asta !

Vezi toate comentariile (72)
Comentează