FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - STEAUA 1-3

Care e singurul jucător al Stelei care a primit nota 4 în Gazeta de azi

Articol de GSP - Publicat luni, 04 mai 2015 09:42

Victoria Stelei din derby-ul cu Dinamo, scor 3-1, n-a adus note bune pentru toţi jucătorii roş-albaştrilor, deşi în repriza a doua au reuşit să marcheze de trei ori.

Singurul fotbalist al campioanei care a rămas corijent a fost Cristi Tănase, care a purtat şi banderola de căpitan. La polul opus s-a aflat Nicuşor Stanciu, omul meciului care a reuşit o "dublă". Mijlocaşul a fost notat cu 9.

În tabăra lui Dinamo, Ştefan Bărboianu a primit nota 2, fiind omul care a provocat primul penalty, după ce l-a faultat în careu pe Stanciu. Cel mai bun fotbalist al "cîinilor" a fost Elhamed, care a marcat singurul gol al formaţiei din Ştefan cel Mare.

Mai jos aveţi prezentată caseta meciului Dinamo- Steaua 1-3:

 note

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (33)
panion44
panion44  •  04 Mai 2015, 21:30
Postat de craz1est pe 04 Mai 2015, 12:32

Daca te uti in caseta tehnica a meciului vei observa ca Arlauskis a primit nota 7 . Nu cred ca un portar primeste nota 7 cand adversarul se apara. Aseara steaua a avut un SINGUR sut pe spatiul portii si a dat 3 goluri; dinamo si-a creat mai multe ocazii si cred ca daca ar fi primit si ea 2 penalty-uri, probabil scorul ar fi fost egal. :))

tu ca suporter ai cainilor ***..auzi la el steaua a dat un sut pe spatiul portii si a dat 3 goluri...debordeaza inteligenta din tine...tu esti cam ca stoican care zicea odata daca scoatem cele 7 minute in care a luat 3 goluri dinamo a fost egala stelei...si acum daca scoatem cele 2 minute cu cele 2 goluri ale stelei dinamo e egala cu steaua din nou...***...?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

steaua1986forever
steaua1986forever  •  04 Mai 2015, 19:01
Postat de maryan_ro83 pe 04 Mai 2015, 16:03

Si Steaua a revenit in pole-position pentru titlul de campioana.. cu Tanase capitan.. E greu ca ASA sa castige cu Petrolul, Astra, Gaz Metan si Otelul, echipe poate motivate si de banii Stelei.. Otelul cu 1 un milion de euro pe masa prima joaca de rupe pamantul.. iar Petrolul si Astra motivate cu bani nici macar nu se vor multumi cu un rezultat egal.. Noi stelistii il criticam pentru ca ne dorim mult mai multe de la el.. Dinamo nici nu viseaza la fotbalisti ca Tanase, ei pot aduce doar pleava risipita de alte echipe.. Fai, Durimel, Marc.. numai jucatorii de divizia C..

Nu stiu cum se face ca voi asa-zisii "antistelisti" intelegeti lumea mereu pe dos. Adica echipele alea care indiferent daca o sa castige sau pierd cu ASA (ele raman fix pe aceleasi pozitii in clasament) o sa fie adversari dificili? Parerea mea este ca meciurile cu astra si petrolul sunt deja castigate. Gaz Metan, eterna blatista din Ardeal a pierdut deja in etapa viitoare (probabil urmeaza tot un 6-0 ca si cu "preacinstitul" Viitorul) ramane ultima etapa, cand se joaca cu Otelul, echipa de pe ultimul loc, cu sanse la ramanere in liga1 egale cu sansele lui halpin de a deveni "stelist". Deci? meciuri grele? Meciuri mai grele o sa fie ale fcsb, pentru simplu motiv ca, de ex..Chiajna chiar are sanse sa se salveze de la retrogradare, nu prea isi permite sa dea meciul, Iasiul cu un meci pierdut e sub linie, singurul meci un pic fara miza e cu Botosaniul, in rest, fcsb are meciuri mult mai grele decat ASA, nu mai bateti campii, nu suntem la inceputul turului pentru ca Astra si Petrolul sa fie prinse intr-o competitie ceva, ca sa nu mai vorbim ca sunt 2 echipe care nu mai sperie pe nimeni la ora actuala....

costi42
costi42  •  04 Mai 2015, 17:13

lnvatati dragii mei nuvad nimic deosebit ln comentariile voastre ,doar anomalii ,vreau ceva concret si la obiect .daca balaj nu este arbitru atunci cine ? kovacs, rucsandu ,Robert dumitru.fiti oameni cuminti judecati cu capul.puteti sa comparati doua faze eliminarea lui mamele ln meciul ASA-Viitorul si accidentarea lui Patachi decatre feusi lnmeciul botosani-ASA .patachi plin de sange afost lnlocuit si feusi nu a primit nici galben ,dece? cum se lmparte dreptatea pe ce criteria?s-au cei dela asa pot orce sa- faca petoti sa joace cu masca si sa ia campionatul....

Vezi toate comentariile (33)
Comentează