FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Care reconstrucţie? Cuplul Cristi Bobar-Constantin Anghelache > Daniel Stanciu » Experienţa jucătorilor nu garantează succesul

Articol de GSP - Publicat marti, 24 martie 2015 00:00 / Actualizat marti, 24 martie 2015 20:13

Ionuţ Negoiţă şi Daniel Stanciu au promis în pauza de iarnă că vor face o echipă competitivă, care să se poată bate de la egal la egal cu orice adversar din Liga 1. Lucrurile sînt departe însă de a fi aşa. 

Cu Constantin Anghelache şi Cristi Bobar la conducere, Dinamo a scos 12 puncte în primele 6 etape din Liga 1, fiind singura echipă care nu cunoscuse gustul înfrîngerii.

După aceste meciuri, Dinamo ocupa locul 5, la 3 puncte de Steaua şi Astra, echipele care împărţeau primul loc.

Dinamoviştii reuşiseră 3 victorii şi 3 remize şi un golaveraj destul de bun, 11-5. În retur, deşi "cîinii" au avut o campanie de achiziţii numeroasă, situaţia nu deloc roz.

Retur de jumătatea clasamentului

Startul returului n-a fost deloc bun pentru Dinamo. Demiterea lui Mihai Teja şi înlocuirea acestuia cu Stoican n-a adus nimic bun. "Cîinii" ocupă locul 9 într-un clasament al returului.

Echipa lui Stoican a strîns doar 9 puncte, avînd 3 victorii şi 3 înfrîngeri, golaveraj 8-7, practic, dinamoviştii sînt mai slabi la toate capitolele.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (97)
calinescu_
calinescu_  •  25 Martie 2015, 10:43

ADEVARUL ESTE CA ANGHELACHE E SLABUT , INSA CU 10 CLASE PESTE ACEST DANIEL STANCIU CARE DUPA PAREREA MEA NU ARE PIC DE PERSONALITATE CI EXECUTA DOAR ORDINELE LUI GIOVANI SI DINU VAMA ....!!!! ESTE CEA MAI MARE CALAMITATE CARE S-A ABATUT ASUPRA CLUBULUI DINAMO ....!!!!!

travka
travka  •  25 Martie 2015, 07:19

bai gazeta spartilor, ia vedeti voi ce program a avut dinamo in startul sezonului, cred ca a fost cel mai lejer program al unei echipe in ultimii 25 de ani in Romania, ia vedeti voi ce meciuri grele au jucat ei in primele 6 etape? exact cum am spus si atunci, cand vor da de echipe de fotbal o sa isi dea cu terenu in cap exact ce s-a intamplat motiv pt care a si fost dat afara Stoican, a venit Teja cu surle si trambite + alti 4-5 jucatori rataciti aproape retrasi sau dupa ani de inactivitate si gata, astia voiau titlu, se bateau pt UCL deja =)))) a pierdut si Teja 2 meciuri pac Stoican inapoi, care pierde TOATE meciurile hahahha si la SCOR nu oricum...desfiintarea e o solutie sa stiti...

admiral_moshu
admiral_moshu  •  25 Martie 2015, 02:27
Postat de kmkaze pe 24 Martie 2015, 22:01

Ma si tu esti gymd :)))))))) ca esti un suporter nou pe cont :)))))))))

Nu, tu esti adevaratul gymd si ai sute de clone !

Vezi toate comentariile (97)
Comentează