FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI - CEAHLĂUL 1-0

Carlo Costly: "Visăm la Cupă şi la campionat!"

Articol de - Publicat luni, 03 mai 2010 00:00

Hondurianul Carlo Costly crede că galben-verzii au forţa necesară pentru a cîştiga cel puţin un trofeu în acest sezon

Vasluiul lui Lăcătuş a urcat pe trei în clasament, iar acum aşteaptă derby-ul din deplasare cu CFR, de joi. La patru puncte în spatele clujenilor, moldovenii au început să viseze din nou la titlu. Victoria la limită în faţa Ceahlăului a strîns şi mai mult lupta la vîrf. Marcator al unicului gol, Costly pariează pe echipa sa în acest final de sezon.

- Carlo, felicitări pentru gol şi pentru victorie! Cum a fost meciul cu Ceahlăul?
- Greu de tot, contra unui adversar disperat. Important este că am cîştigat şi că rămînem în lupta pentru primele poziţii.

- Ai înscris şi ai fost iar decisiv, te-au felicitat colegii?
- Mă bucur enorm pentru fiecare gol marcat, mă simt foarte bine la Vaslui şi dau totul pentru echipă. Sper ca prin reuşitele mele să terminăm cît mai sus în clasament şi să cîştigăm cel puţin un trofeu la finalul acestui sezon.

- Crezi că mai aveţi şanse la titlu? Etapa viitoare jucaţi pe terenul liderului.
- Cred pînă la final, normal. Ne despart patru puncte, însă consider că avem puterea necesară pentru a cîştiga la Cluj. Pentru noi e o finală, un meci în care, practic, se poate decide titlul. Vasluiul se poate bate de la egal la egal cu oricine din România.

- Ţi-e teamă de presiunea care va fi în jurul partidei?
- Nu, deloc! Îi respectăm pe cei de la Cluj, au jucători buni, însă vrem să cîştigăm cu orice preţ! Mai sînt patru etape, ne aşteaptă meciuri extrem de dificile, iar dacă vrem titlul trebuie să cîştigăm tot, nu numai contra liderului!

4 goluri a marcat Costlu în acest retur, în 12 partide de Liga I jucate pentru FC Vaslui

"Important e că am învins Ceahlăul, şi la 5-0 tot 3 puncte ni se dădeau în clasament. Mergem la Cluj pentru a cîştiga!"
Marius Lăcătuş, antrenor FC Vaslui

"Ultima şansă, batem Craiova!"
Antrenorul Ceahlăului, Zoran Filipovici, mai crede încă în salvarea echipei sale de la retrogradare. "Decisiv e jocul de miercuri, cu Craiova. Puteam obţine un rezultat pozitiv şi cu Vasluiul, dar am ratat prea mult. Important acum este să-i recuperez psihic pe jucători, să le dau încredere pentru următorul meci", a spus Filipovici, care a încheiat: "Am pierdut greu în faţa celei mai bune echipe din campionat!".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
 •  03 Mai 2010, 13:14

maghiare nu vorbi tampenii,vezi cine o sa arbitreze in meciul direct de Joi.MARIUS AVRAM.hopa,hopa.si fii linistit,cupa o v-a lua Vasluiul.FORZA LACA,FORZA STEAUA

 •  03 Mai 2010, 11:02

campioana urrinU si cupa la cluj...la voi oPolla

 •  03 Mai 2010, 11:00

Sper ca vom face un joc bun tactic si vom fi si eficienti contra Vasluiului. Daca pe mana noastra pierdem campionatul, atunci oricum prefer ca sa ia Vasluiul. Porumboiu - desi nu il simpatizez - a facut investitii cu cap, are un proiect pe masura...si ca finantator este mult peste Gigi, Iancu, Borcea et. Co, ba chiar si peste Bucsaru. Felicitari moldovenilor si HAI CFR!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează