FOTBAL  »  Superliga  »  PROBLEME

EXCLUSIV Coșmar pentru Cătălin Hîldan jr., după ce Dinamo a renunțat la el: „E nevoie de intervenție chirurgicală”

Cătălin Hîldan jr., în momentul prezentării la Voluntari / Sursă foto: Facebook
Cătălin Hîldan jr., în momentul prezentării la Voluntari / Sursă foto: Facebook

Articol de - Publicat joi, 09 martie 2023 08:15 / Actualizat joi, 09 martie 2023 11:08

Cătălin Hîldan jr., 20 de ani, nepotul „Unicului Căpitan”, fotbalist cedat de Dinamo la FC Voluntari vara trecută, traversează momente dificile: fundașul central s-a accidentat grav la genunchi și va sta departe de fotbal cel puțin până în vară.

Plecarea lui Hîldan junior de la Dinamo, petrecută în iulie 2022, i-a luat pe mulți prin surprindere. În primul rând, fiindcă nu puțini erau dinamoviștii care așteptau cu interes debutul oficial al puștiului la prima echipă, în tricoul căreia regretatul Cătălin Hîldan și-a dat ultima suflare în urmă cu 22 de ani. 

Fiul lui Cristi Hîldan a crescut la juniorii „câinilor”, a evoluat pentru „satelitul” lui Dinamo din Liga 3, desființat între timp, s-a antrenat cu echipa mare și chiar a jucat în „Meciul Salvării”, așa cum a fost supranumit amicalul din 2021 jucat de Dinamo la Kiev

Coșmar pentru Cătălin Hîldan jr., după ce Dinamo a renunțat la el: „E nevoie de intervenție chirurgicală”
Cătălin Hîldan jr., în meciul amical cu Dinamo Kiev

În acest context, fanii roș-albilor se așteptau ca Hîldan jr. să fie măcar în lotul cu care Dinamo a pornit la drum în liga secundă. Cum el nu a intrat în calculele lui Burcă, a fost cedat definitiv la FC Voluntari, semnând cu ilfovenii pentru două sezoane. 

Mutarea a provocat discuții în contradictoriu la momentul respectiv, mulți suporteri nefiind de acord cu ipostaza în care a fost pus nepotul idolului suflării dinamoviste.

Cătălin Hîldan jr. s-a accidentat grav la genunchi: „Trebuie să fac o intervenție la ligamente”

Mutat la academia celor de la Voluntari, Hîldan jr. n-a reușit să facă pasul spre prima echipă, iar acum e nevoit să iasă din circuit pentru o perioadă îndelungată.

Din păcate, m-am accidentat la genunchi si o să trebuiască să mi se facă o intervenție chirurgicală la ligamente. M-am accidentat la antrenament. În rest, totul este bine la Voluntari, dar voi pierde returul din cauza accidentării”, a precizat fundașul, pentru GSP.ro.

Accidentarea n-a fost singura lovitură încasată în ultimul vreme de puștiul care va împlini 20 de ani în luna aprilie. În primăvara lui 2022, familia Hîldan l-a pierdut și pe Marin, tatăl „Unicului Căpitan” și în același timp un punct important de sprijin al nepotului său.

Fostul antrenor a acuzat DDB-ul că i-ar fi impus să-l folosească pe Hîldan junior

În primăvara lui 2021, fostul antrenor de la Dinamo II, Emil Ursu, a acuzat că liderii board-ului DDB i-ar fi forțat mâna să joace cu Cătălin Hîldan. Tehnicianul și-a dat demisia, susținând că a fost amenințat de către fanii dinamoviști, după ce a refuzat să mizeze pe tânărul Hîldan la echipa a doua.

„DDB m-a forțat să folosesc un jucător. Pe Cătălin Hîldan. (...) Nu pot folosi jucători care nu merită să joace. Am avut o discuție cu unul dintre cei care conduc DDB acum două săptămâni, a venit pentru o discuție în particular cu mine. Mi-a spus că trebuie să îl forțez pe Cătălin Hîldan să joace.

Dar ca un jucător să joace la echipa a doua, trebuie să fie cel mai bun la juniori. Atunci cu drag îl promovez și îl bag la echipa a doua. Am zis că în momentul de față nu poate să joace la echipa a doua”, spunea Emil Ursu.

Citește și alte știri de actualitate:

EXCLUSIV Elis Bakaj, mijlocașul care făcea furori la Dinamo, interviu pentru GSP: „Poți fi Real Madrid. Dacă n-ai bani, degeaba!"

Senzațional: Dinamo - Poli Timișoara e sold-out! Biletele s-au epuizat în 24h

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează