FOTBAL  »  Superliga  »  DACIA - DINAMO 2-1

Căţeluşi europeni » Dinamo are alergie la moldoveni: după 1-3 la Vaslui, roş-albii au cedat şi la Chişinău

Articol de - Publicat duminica, 13 noiembrie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 12 noiembrie 2011 21:13

Contrar a ceea ce arată în România, Dinamo a pierdut amicalul de aseară cu Dacia, 1-2, după ce-au tratat superficial ambele faze, atît de apărare, cît şi de atac


Cum trec graniţa, cum se virusează "cîinii"! Parcă formează o altă echipă cum ies din spaţiul carpato-danubiano-pontic. Aseară, în capitala Republicii Moldova, pe un frig pătrunzător, dacă au fost două grade Celsius, roş-albii zgribuliţi s-au făcut iar de băcănie. Au fost învinşi cu 2-1 de campioana en titre a Moldovei, Dacia, care ocupă locul 2 în clasamentul la zi, după Sheriff Tiraspol. Iar bucureştenii au jucat cu mulţi dintre cei care au redevenit staruri în campionatul intern, Ciobotariu neodihnind nici o vedetă!

Au dat-o pe arbitru
Apărarea atît de lăudată din Liga 1, doar e, pe cifre, cea mai bună, a cedat, şi nu doar la goluri. Jucătorii au fost enervaţi şi de deciziile arbitrului, şi-au pierdut cumpătul în mai multe rînduri, iar acest lucru s-a văzut. Pe lîngă reuşita lui Dedov, şut puternic la colţul lung, Curcă a mai fost salvator în două faze, în minutele 36 şi 41. Dinamoviştii s-au lăudat doar cu un control steril al mijlocului terenului.
În debutul părţii secunde au venit şi ocaziile. Niculae (35), şut puternic, Dănciulescu (52), reluare cu capul, imitat de Ganea (54), n-au marcat, deşi "cîinii" au cel mai bun atac din România, cu o medie de peste două reuşite pe meci. Roş-albii s-au ofticat şi-au acuzat că n-a fost penalty la faza din care Dacia a majorat scorul, însă eşecul rămîne. Cu toate că Rafa Stănescu a mai îndulcit situaţia şi a punctat în prelungiri, reluare din 6 metri.


Dacia Chişinău - Dinamo 2-1 (1-0)
A marcat: Dedov (22), Orbu (90-pen) / R. Stănescu (90+3)
Dacia: Matiughin - Celio dos Santos, Ilescu, Atanackovici, Dimovschi - Mihaliov (Alomerovici 79), Onica (De Araujo 90Ă2), Cojocari, Dedov ( Tumbasevici 67) - Krkotici (Orbu 67), Pavlov (Nechaev 56). Antrenor Igor Dobrovolski.
Dinamo: G. Curcă - Scarlatache (Cazacu 73), Dr. Grigore, Moţi, Pulhac (Burnea 46) - L. Rus, Pătraşcu (Albert 72), C. Munteanu (R. Stănescu 82) - M. Niculae, Dănciulescu, L. Ganea (Ţucudean 59). Antrenor Liviu Ciobotariu.
Spectatori: 5.000
Eliminare: L. Rus (89)

Coregrafia galeriei "cîinilor"
"Din leagăn pînă-n mormînt, o singură credinţă şi un singur gînd: Dinamo!"

Fotbal după 4 luni
Cristi Pulhac a fost surpriza formulei de start. Fundaşul stînga de 27 de ani nu mai bifase nici un minut alături de echipă de la turneul din vară din Austria, mai exact de la amicalul cu Maccabi Haifa (2-1), de pe 4 iulie. Fotbalistul care în iarnă ar putea ajunge sub formă de împrumut la ŢSKA Sofia n-a mai jucat într-un meci oficial de 7 luni, de cînd era la Hercules Alicante, iar aseară şi-a intrat greu în ritm. A început temător, după luni pierdute din cauza accidentării. În minutul 36 a greşit, dar Curcă, rămas singur cu Cojocari, a fost salvator. Şi-a mai revenit, însă acţiunile mai importante de atac ale dinamoviştilor nu s-au disputat pe partea lui. Din minutul 46 a intrat Burnea în locul lui.

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (31)
ionut.07
ionut.07  •  13 Noiembrie 2011, 14:11

Oare oaia asta imbracata in ziarist va primi multa branza de la ciobanu-sef pt articolul asta? Sunteti penibili. Slugile unui mulgator de oi si capre, asta sunteti. Vai si-amar de presa sportiva din Romania. A ajuns sa fie comandata de un cioban analfabet si isteric. Pai ma, serviabili penali ce suneti, daca e sa arati defectele Stelei nu v-ar ajunge hartia!N-o poti numi echipa, pentru ca nu este. Turma, mai degraba Probabil ca vrei sa faceti econimie si sa nu-l suparat pe ciobi ca atfel nu va mai da bani.

sibelius
sibelius  •  13 Noiembrie 2011, 13:48
Postat de maccarone2006 pe 13 Noiembrie 2011, 13:34

Am trait sa vad si unu care se da destept dar e mai analfabet decat cel caruia ii raspunde....Chiar ca se scufunda planeta.....

Poate reusesti sa si detaliezi afirmatia.

conasu_boeru
conasu_boeru  •  13 Noiembrie 2011, 13:42

Doamne cati redusi, in frunte cu pacaliciul asta de ziarist care vrea sa fie spiritual dar se vede invidia si ura in toate frazele ! Apostole, vezi ca e a doua oara cand bati campii rau de tot , tu nu ai un sef care sa citeasca ce publici sau va luati comisioanele de la acelasi patron de fotbal ?!

Vezi toate comentariile (31)
Comentează