FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - DINAMO, DUMINICĂ, 20:30, DIGI, DOLCE, LOOK, GSP.RO

CCA a decis! Se împart Tudor și Balaj: unul la Derby, altul la finala campionatului

Articol de - Publicat sambata, 09 aprilie 2016 00:00

Bucureșteanul i-a fost preferat băimăreanului pentru derby-ul clasic. Cristi va conduce Astra-Steaua.

CCA a ales arbitrii cei mai experimentați pentru partidele finalului de sezon. Alexandru Tudor va conduce mâine Steaua-Dinamo, iar Cristi Balaj va fi la Astra-Steaua, duminica viitoare, probabil meciul decisiv al campionatului.

Comisia luase în calcul și varianta delegării lui Balaj la Derby și a lui Tudor ori a lui Hațegan la partida hotărâtoare de la Giurgiu.

Alegerea îl exclude pe Hațegan, "centralul" român cel mai bine cotat în ierarhia FIFA, un arbitru care va conduce meciuri la Europeanul din Franța. Sunt utilizați să judece destinația titlului doi arbitri aflați în ultimul an din carieră.

Tudor și Balaj se găsesc la limită din cauza vârstei. Regulamentul le permite să solicite prelungirea cu încă doi ani a activității, dar numai bucureșteanul apelează la "extraopțiune".

E posibil ca Balaj să rateze astfel ocazia ultimului Steaua-Dinamo din carieră. Până la sfârșitul anului, ar putea să mai aibă ocazia unei finale de Cupa Ligii, în care "câinii" au totuși șanse minime să se califice, după ce au pierdut turul cu Chiajna cu 0-3. Sau să prindă o dispută în sezonul regular din ediția viitoare de campionat.

4meciuri ale Stelei a condus Alexandru Tudor în acest sezon. Campioana a câștigat de trei ori și a încheiat egal o dată

caseta steaua dinamo

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  09 Aprilie 2016, 22:47

Show cu Sumi la Digi !!!!

andyandrei2015
andyandrei2015  •  09 Aprilie 2016, 16:05

arbitru de casa al fcdb

betman99
betman99  •  09 Aprilie 2016, 13:31
Postat de Petre Radulescu pe 09 Aprilie 2016, 10:42

Ati uitat ma *** cum ati castigat cu CFR-ul cu Tudor la centru???? Ca sa nu mai spun ca Tudor a si declarat ca e *** dinamovist. Cand era pusti chiar face deplasari cu galeria lui dinamu.

Mache, tu esti bre?!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează
Close