FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Ce îşi doresc dinamoviştii pentru noul an: "Spectacol, eficacitate şi tribune înţesate!"

Dinamoviștii s-au reunit după o vacanță de o lună +1   FOTO
Dinamoviștii s-au reunit după o vacanță de o lună

Articol de GSP - Publicat joi, 10 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 09 ianuarie 2013 21:16

Ţălnar şi Dinu cer răbdare conducerii şi promit, în schimb, un Dinamo ofensiv, care să readucă trofee clubului şi suporterii la stadion.

Dinamo supravieţuieşte în vremuri de criză cu resurse din curtea proprie. Dinamoviştii s-au unit şi, umăr lîngă umăr, promit să revitalizeze trupa "cîinilor". Cornel Dinu s-a alăturat şi el, ieri, lui Cornel Ţălnar pentru a redresa situaţia echipei aflate pe locul 7. Mister a parcat în gura vestiarului şi, alături de căţeluşa Prinţi, a mers lîngă jucători pentru a le ţine un discurs.

"Le-am transmis jucătorilor că avem mare încredere în ei şi experienţa de a rezolva situaţiile grele. Acum e greu, nu cînd e cald şi plăcut afară. Atunci se descurcă toţi!", a zis Mister. "De fiecare dată am revenit în momente grele. Eu, la Dinamo, nu am avut niciodată ocazia să plec din block start, ci mereu am venit cînd băieţii erau pe 6-7. De fiecare dată am rezolvat situaţia şi am dus echipa în Europa", a spus şi Ţălnar.

"Tinerii cresc lîngă Dănciulescu şi Munteanu"
Cei doi promit că, dacă vor avea parte de susţinerea conducătorilor, o vor readuce pe Dinamo în top. "Principalul obiectiv este formarea unei echipe competitive, cu un fotbal circular, eficace, spectaculos, cu care sînt obişnuiţi spectatorii dinamovişti şi care a adus în trecut tribune înţesate de oameni. E nevoie de unitate, de răbdare, ceva ce neamul ăsta nu a avut niciodată. Liniştea din vestiar este cea mai importantă, iar ea va fi cîştigată cu siguranţă pentru că există respect, înţelegere. Cătălin Munteanu şi Dănciulescu sînt pilonii pe care ne bazăm atît ca jucători, cît şi ca oameni cu experienţă alături de care să crească tinerii jucători", a continuat Dinu.

Finul Ţălnar l-a completat: "Tribunele au fost goale pentru că jocul a scîrţîit, însă eu am încredere în băieţi. Lotul e tînăr, dar competitiv. Vom încerca să cîştigăm tot ce se poate, sperăm şi la un loc de cupă europeană. Trebuie să refacem tonusul şi spiritul lui Dinamo".

"Am promisiuni că se vor rezolva problemele financiare. Jucătorii sînt supăraţi, dar iubesc Dinamo şi vor să-l scoată din situaţia asta. Dacă nu l-ar fi iubit, mulţi puteau pleca liberi!" (Cornel Ţălnar, antrenor Dinamo)

"Avem un lot de perspectivă, cu o pleiadă de jucători tineri aduşi de la echipa secundă, mulţi dintre ei urmînd să confirme la Dinamo" (Cornel Dinu, administrator delegat Dinamo)

Staff-ul tehnic al lui Dinamo
Antrenor principal: Cornel Ţălnar
Antrenori secunzi: Florentin Petre, Ilie Alexe
Antrenor cu portarii: Florin Tene
Preparator fizic: Constantin Niculae

Lotul prezent la reunire
Portari: Bălgrădean, Naumovski, Manyur
Fundaşi: Pulhac, Luchin, Dr. Grigore, Nica, Scutaru, Homei, Burnea
Mijlocaşi: C. Munteanu, Curtean, Strătilă, L. Rus, C. Matei, St. Filip, Al. Roman, R. Stănescu
Atacanţi: Dănciulescu, Ţucudean, A. Cristea, Alexe, Axente
* Au lipsit Issa Ba, Boubacar, care au avut probleme cu viza, Koulibaly, prezent la Cupa Africii, şi Alvarez, la care s-a renunţat.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (17)
ultrafcd
ultrafcd  •  10 Ianuarie 2013, 11:18

In 10 ani Dinamo a vandut cateva echipe, suma fiind de aprox 45-50 mil E din calculele unora...unde sunt banii, din moment ce nu s-a facut transferuri de senzatie, vreo lucrare la infrastructura stadionului, etc??? cat sa mai fim bataia de joc a vajnicilor conducatori???

ionutgabriel94
ionutgabriel94  •  10 Ianuarie 2013, 11:14

Hai Dinamo , hai Dinamo , Tu tre' sa fii sus acolo , Unde-ai mai fost , si vei mai fii , Sa strigam iar campionii !!!

redbuldog
redbuldog  •  10 Ianuarie 2013, 10:37

Trebuie imperativ minim 2 fundasi la echipa in acest moment,asta-i compartimentul cel mai slab ca reprezentare dar si valoric...Astfel daca mai vine si Ropo,Dinamo ar avea un lot echilibrat,iar cu conditia platii salariilor poate ajunge pe podium in retur.Desigur sunt vise in care credem la fiecare inceput de an,dar dupa 1-2 luni totul se naruie si suferinta continua...intrebati-l pe nea Nicu Badea de ce!?

Vezi toate comentariile (17)
Comentează
Close