FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO // CORESPONDENŢĂ DIN OULTON HALL

Ce îşi doreşte Dănciulescu de la ultimul său an de contract cu Dinamo: "Facem echipă de titlu"

Dănciulescu e stăpînul
Dănciulescu e stăpînul "cîinilor"! Atacantul de 36 de ani şi jumătate este considerat, în continuare, liderul echipei

Articol de - Publicat sambata, 06 iulie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 05 iulie 2013 21:48

Dănciulescu, "antrenorul din teren" cum îi spune Mulţescu, a declarat ieri că Dinamo încearcă să construiască o formaţie capabilă să atace supremaţia campionatului.

Ionel Dănciulescu este neschimbat. Iar la cum se pregăteşte pare să fi găsit fîntîna tinereţii. Atacantul de 36 de ani şi jumătate are contract cu Dinamo pînă în vara lui 2014 şi două planuri pentru ceea ce poate fi ultimul sezon din carieră, deşi colegii nu cred că golgeterul se va retrage prea curînd.

1. Dinamo să reintre în lupta pentru titlu. "Încercăm să ne batem la titlu. Om fi în reconstrucţie, în tranziţie, dar Dinamo vrea mereu să aibă rezultate, lumea n-are răbdare cu noi. Facem o echipă care să se bată la campionat, de ce nu?! Rămîne de văzut dacă Steaua va mai controla campionatul, aşa cum spun cei de acolo. Încercăm, mai ales că ne doare faptul că nu am prins cupele europene", a comentat Danciu-gol.

2. Să-şi încheie cariera cu demnitate. "Vreau să rămîn legat tot de Dinamo, să fiu alături de băieţi, să ajut clubul să crească prin experienţa mea. Fizic, mental, mă simt bine. Dar trăim în România, am muncit o viaţă întreagă, am fost corect cu fotbalul, ar fi păcat să aud că mi se aruncă vorbe urîte. O să ridic eu mîna cînd nu mai pot juca fotbal. N-ar fi o problemă să mai continuu din 2014, o să vorbim la momentul potrivit", a mai spus atacantul.

"Danciu e antrenorul din teren"
Autorul unui gol în primul amical din Albion, Ionel Dănciulescu, 36 de ani, nu iese din planurile lui Mulţescu pentru proximul campionat. "Este antrenorul din teren, ne va ajuta atît cît va putea. E mai greu să cîştigi un fotbalist de valoarea lui, aşa că nu-ţi permiţi pierdea unuia de calibrul lui. El este util lui Dinamo, din multe puncte de vedere".

"Gică Popescu, Hagi, Chivu au fost corecţi cu fotbalul, ar merita să conducă Federaţia. Cred că trebuie să se mişte ceva şi-n fotbalul românesc. Dacă Popescu va candida, va cîştiga fără probleme. Şi Prunea ar fi o alegere bună" (Ionel Dănciulescu, atacant Dinamo)

"Steaua merita să joace în Champions League, era meritul jucătorilor, îi văd capabil pe cei de acolo să ajungă în grupe" (Ionel Dănciulescu, atacant Dinamo)

ALTE ŞTIRI DESPRE DINAMO:

Vine şi Lazăr
Transferul lui Valentin Lazăr la Dinamo se poate perfecta, întrucît mijlocaşul dreapta a cîştigat litigiul pe care îl avea cu Sportul Studenţesc. Fotbalistul de 23 de ani se va alătura lotului "cîinilor" din Anglia cel mai tîrziu luni pentru a mai prinde o săptămînă de pregătire sub comanda lui Gigi Mulţescu. Cazul celuilalt "student", Ionuţ Şerban, urmează să fie soluţionat abia luna viitoare!

Vizitaţi de Jason Donovan
Cîntăreţul Jason Donovan, 45 de ani, cunoscut în special pentru melodia "Especially for You", cîntată alături de Kylie Minogue în 1988, i-a vizitat pe dinamovişti în cantonamentul din Anglia. Donovan, care este un fan înfocat al lui Manchester United, şi-a adus aminte de "dubla" din 2004, din Liga Campionilor, 2-1 şi 3-0 pentru "diavolii roşii". Actorul i-a salutat pe toţi jucătorii, însă atenţia i-a atras-o Ionel Dănciulescu. "Tu ne-ai dat gol atunci, nu te-am uitat!", s-a amuzat artistul (FOTO).

150 de abonamente pe zi
Abonamentele pentru sezonul următor se vînd ca pîinea caldă. Suporterii "cîinilor" au început să-şi achiziţioneze carduri şi de la casele de bilete din Ştefan cel Mare, care sînt deschise lunea, miercurea şi vinerea în intervalul orar 12:00 - 19:00. Conducătorii susţin că pînă în prezent s-au vîndut aproximativ 1.300 de abonamente, cererea fiind de aproximativ 150 de carduri zilnic. Roş-albii vor să doboare recordul din 2007-2008, cînd Dinamo a avut 2.000 de abonaţi.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
vidanjoru
vidanjoru  •  06 Iulie 2013, 18:15

MUYEEEEEEEEEEE aPORCol !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

andy56
andy56  •  06 Iulie 2013, 11:59
Postat de roadster1988 pe 06 Iulie 2013, 10:48

mai catelus,tu ai auzit de liga campionilor?cand a jucat dinamo acolo?

pai acolo ati ajuns voi prima data CU LARGUL CONCURS AL DINAMOVISTILOR! Daca nu va ajutau "maidanezii", va inlocuiau haurolacii in competitie! asa ca, putina decenta nu v-ar strica!

calinescu_
calinescu_  •  06 Iulie 2013, 11:05

CE DRACU ADUCETI ASA MULTE UMPLUTURI ??????? UN FUNDAS STANGA SI DOI MIJLOCASI CENTRALI DE VALOARE ......!!!!! DACA NU SE FAC ACESTE ACHIZITII IN REGIM DE URGENTA , DINAMO VA JUCA DIN NOU , ALBA-NEAGRA .....!!! IN REST TOTUL ESTE OK !!!!!!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează