FOTBAL  »  Superliga  »  CONCORDIA - CFR 0-4

Ce poate face o campanie reuşită de transferuri » Atac devastator, poartă sigură

Weldon și-a pus amprenta rapid în ofensiva clujenilor, reușind să înscrie aproape meci de meci. FOTO Agerpress
Weldon și-a pus amprenta rapid în ofensiva clujenilor, reușind să înscrie aproape meci de meci. FOTO Agerpress

Articol de GSP - Publicat luni, 17 octombrie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 16 octombrie 2011 22:49

Sougou, Weldon, Renan şi Beto sînt remarcaţii preşedintelui Mureşan după victoria clară de la Chiajna


Victoria la scor de la Chiajna (4-0) a reflectat campania reuşită de transferuri a feroviarilor din această vară. Sougou cu două goluri, Weldon şi Renan au fost toţi aduşi în această vară la Cluj, în timp ce portarul Beto a închis poarta cu cîteva reflexe uimitoare.
Cu 22 de goluri marcate, trupa antrenată de Jorge Costa are cel mai bun atac din Liga 1 după 10 etape disputate.

"Pe mine nu mă miră deloc acest lucru. Am adus în vară jucători de mare calitate, atacanţi de viteză cu un simţ al porţii extrem de dezvoltat. Să ştiţi că mai contează foarte mult că avem o poarta securizată. Beto este un portar senzaţional. Cel puţin pînă anul viitor în vară va fi la noi. El este urmărit atent de staff-ul naţionalei Portugaliei şi cu siguranţă va fi convocat în continuare. Am făcut achiziţii foarte bune în vară şi se vede asta prin faptul că toţi jucătorii pe care i-am adus s-au integrat perfect şi evoluează foarte bine", a punctat preşedintele Iuliu Mureşan.

30 de minute perfecte
Şeful clujenilor a trecut la plusuri şi prima repriză de la Chiajna. "Toată echipa a jucat foarte bine. Important este că am dat gol repede şi nu am mai avut emoţii pe parcurs. Prima repriză a fost cea mai bună pentru noi în acest campionat. În minutul 25 era deja 3-0, ceea ce m-a făcut şi pe mine să fiu foarte liniştit în tribună, deşi nu mi se întîmplă prea des acest lucru. Sînt mulţumit de cum stau lucrurile acum la echipă", a adăugat Mureşan.

VEZI AICI REZUMATUL PARTIDEI!

"Campionatul se cîştigă cu echipele mici. La aceste meciuri este nevoie de atitudine şi motivaţie, pentru că la derby-uri acestea sigur nu vor lipsi"
Iuliu Mureşan, preşedinte CFR Cluj

12 goluri, din totalul de 22 marcate de CFR pînă acum în campionat, au fost reuşite de jucători transferaţi în vară

Cifrele jucătorilor transferaţi în vară
Nume - Meciuri - Minute - Pase de gol - Goluri - Media notelor
Beto 5 383 0 0 6,2
Lionn 5 405 0 0 5
Camora 10 883 0 0 5,6
Renan 10 900 3 2 6,4
Sougou 10 850 3 5 6,33
Weldon 5 408 3 4 7,2
Ronny 8 472 0 1 5,37

"Va fi mai greu cu Ceahlăul"
Feroviarii au trecut deja peste euforia succesului de la Chiajna şi se gîndesc deja la meciul din etapa viitoare, cu Ceahlăul. "Meciul cu Ceahlăul va fi mai greu decît cel cu Concordia. Jucăm acasă, unde adversarele se închid pentru a scoate un punct. E mai dificil genul acesta de meciuri, jucate pe teren propriu, decît cele din deplasare", a precizat Iuliu Mureşan.

Patronul e nemulţumit! ;)
Surprinzător, patronul Arpad Paszkany nu e mulţumit după victoria la scor cu Concordia. "Am controlat meciul din start, dar după aia a intervenit o relaxare, ceea ce e inadmisibil pentru un meci cu miză. Au fost momente în joc cînd cel mai bun jucător al nostru a fost Beto. M-a deranjat puţin această relaxare, la final, s-ar putea să conteze şi golaverajul. Au fost momente în care apărarea parcă era în vacanţă. Te relaxezi într-un meci, te obişnuieşti şi apoi te trezeşti că ajungi să pierzi meciuri pe care le-ai condus", a spus Paszkany.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (4)
bogdansteaua93
bogdansteaua93  •  17 Octombrie 2011, 10:22

pacat ca Steaua nu are si ia un atacant ca weldon...asta ii lipseste stelei un atacant

keep_walking.nigga
keep_walking.nigga  •  17 Octombrie 2011, 05:43

Daca cel din poza e Weldon atunci eu sunt fiul lui T. Basescu

transilvano
transilvano  •  17 Octombrie 2011, 03:29

forzza CFR 1907 CLUJ-NAPOCA ! Sa revina titlul in capitala Transilvaniei...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează