FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Ce pregătesc dinamoviștii la Dinamo – CFR Cluj » Moment special în memoria lui Cătălin Hîldan

Articol de , - Publicat sambata, 07 octombrie 2023 16:33 / Actualizat sambata, 07 octombrie 2023 21:47

La meciul cu CFR Cluj, Dinamo îl va omagia pe Cătălin Hîldan.

  • Dinamo – CFR Cluj se joacă duminică, de la 21:30. Va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe PrimaSport, OrangeSport și DigiSport

Pe 5 octombrie, dinamoviștii au comemorat 23 de ani de la decesul lui Cătălin Hîldan, iar la partida de duminică îl vor omagia pe „Unicul Căpitan”.

Ce pregătesc dinamoviștii la Dinamo – CFR Cluj

Din informațiil GSP.ro, aproximativ 8.000 de bilete au fost vândute, iar dinamoviștii se așteaptă la 10.000 de suporteri în tribune.

Suporterii vor pregăti o coregrafie specială, iar în minutul 74, minutul în care Cătălin Hîldan a murit, se va opri partida pentru ca fanii și jucătorii să aplaude în memoria lui.

În plus, pe tabela va rula un videoclip emoționant, cu imagini cu Cătălin. Iar la acest meci, Dinamo va juca pentru prima dată în acest sezon într-un echipament negru.

23 de ani de la decesul lui Cătălin Hîldan

Pentru fotbalul românesc şi mai ales pentru fanii dinamovişti, 5 octombrie este una dintre cele mai triste amintiri. Este ziua în care, în 2000, Cătălin Hîldan a decedat pe teren. În minutul 74 al meciului amical dintre SN Olteniţa - Dinamo, Hîldan, care avea 24 de ani, a suferit un accident vascular cerebral, decesul fiind constatat de medicii de la spitalul din Olteniţa. 

De atunci, Dinamo a decis retragerea tricoului cu numărul 11, iar fanii din Peluza Cătălin Hîldan cântă la fiecare meci în memoria „Unicului Căpitan".

Născut pe 3 februarie 1976, Hîldan a debutat la Dinamo în 1994 și a bifat 138 de meciuri pentru echipa alb-roșie. Fostul mijlocaș defensiv a avut și 8 convocări pe echipa națională, pentru care a marcat un gol.

VIDEO Ce a declarat Hakim Abdallah înainte de Dinamo - CFR

Citește și: 

Ovidiu Burcă, întrebat dacă-și dă demisia de la Dinamo: „Sunt liniștit. Pe mine nu mă sperie”

Vegheați de Cătălin Hîldan, care este speranța lui Ovidiu Burcă: „Întâmplător, și anul trecut a fost la fel, apoi echipa a început să urce”

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (4)
cristian.constanta
cristian.constanta  •  08 Octombrie 2023, 00:46
Postat de lapusneanul pe 07 Octombrie 2023, 17:11

fie ca l-au comemorat pe haldan sau ekeng, de fiecare data au luat bătaie, asa ca...

De ce ar fi relevant rezultatul? Pasiunea pentru tot ceea ce inseamna Dinamo atinge alte cote. Nu ai cum sa intelegi...

creeperno534
creeperno534  •  07 Octombrie 2023, 22:36

Odihna vesnica!

vivi.napoca1_
vivi.napoca1_  •  07 Octombrie 2023, 18:42

Acuma ,Cu tot respectul pt. Hildan, ( O poveste tragica care nu o dorește nimeni sa treacă prin asa ceva ,un fotbalist sufletist ,pt. echipa ,devotat etc ) DAR ,în același moment ii nedreptățiți pe " Monștri Sacri " dupa părerea mea ; Dinu ,Lucescu ,D. Georgescu, Augustin,Deleanu ,mulți alții pe care ii pot enumera o echipa întreaga, un lot întreg, sa nu mai punem la socoteala cati au trecut pe la Dinamo ,un imens lot de talente etc.! Pai când juca SĂTMĂREANU II ,care a și plecat în Germania ,Sabau ,Orac,etc!? Ne mai uitam și noi pe video la " Batrinii vechi " și ce aflam ca erau Adevărate Simboluri ! Dar oricum sant de acord cu respectul fata de Haldan ! Dar știi cum e favorizând unul defavorizați 100 ,alții,!? Your problem !

Vezi toate comentariile (4)
Comentează