FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - HERMANNSTADT 2-0

VIDEO „Ce șanse are Rapid la titlu?” » Marius Măldărășanu, opinie sinceră în conferință: „E în sufletul tuturor, dar...”

Marius Măldărășanu / Sursă foto: Facebook@ Hermannstadt +21   FOTO
Marius Măldărășanu / Sursă foto: Facebook@ Hermannstadt

Articol de , - Publicat sambata, 17 februarie 2024 01:55 / Actualizat sambata, 17 februarie 2024 09:45

Marius Măldărășanu, 48 de ani, antrenorul celor de la Hermannstadt, cu un trecut de rapidist care nu mai are nevoie de nicio prezentare, a fost întrebat la finalul meciului din Giulești, pierdut cu 0-2, ce șanse le dă alb-vișiniilor la câștigarea campionatului.

Fost fotbalist important al alb-vișiniilor, Măldărășanu nu se aventurează s-a plaseze pe Rapid înaintea FCSB-ului în cursa pentru titlu din Superligă. Însă fostul mijlocaș vorbește în termeni laudativi despre potențialul Rapidului în acest an.

Mircea Lucescu a fost la Rapid - Hermannstadt și la final a transmis: „Au exagerat în prima repriză” + Laude pentru Dan Șucu
Rapid - Hermannstadt
Mircea Lucescu a fost la Rapid - Hermannstadt și la final a transmis: „Au exagerat în prima repriză” + Laude pentru Dan Șucu

Marius Măldărășanu, despre Rapid și șansele la titlu: „E în sufletul tuturor, dar FCSB e favorită”

„[Rapid] are șansa ei! Este pe o pantă ascendentă, dar contează distanța de puncte care va fi la finalul sezonului regulat, după înjumătățire. Iar în play-off va fi un alt campionat.

Principala favorită este FCSB-ul! Este pe primul loc. Dar depinde... Tu câștigi, dar e degeaba dacă și echipa din fața ta câștigă. Dar e clar că echipa care e în față are prima șansă. Trebuie să mergi perfect, iar ceilalți să se încurce.

Dar Rapid e bine, s-au integrat și jucătorii noi, au revenit și cei accidentați și asta se vede. Odată cu rezultatele reușite, normal că și ei câștigă la capitolul încredere. 

Cu siguranță că și ei resimt presiunea publicului, nerăbdarea publicului, cei de la club își doresc câștigarea campionatului, chiar dacă obiectivul e locurile 1-3. Dar știu că în sufletul fiecărui jucător, fiecărui suporter, fiecărui om din staff e câștigarea titlului!”, a afirmat Marius Măldărășanu, în conferința de presă de la finalul meciului de vineri seara.

Marius Măldărășanu exclude orice favor făcut Rapidului: „Sunt profesionist 100%! Mi-aș pune o ștampilă negativă pe carieră”

Tehnicianului sibienilor i-a fost pus în față scenariul unei ipotetice „duble” cu Rapid în play-off, în cazul în care Hermannstadt va reuși să acceseze Top 6. Cum ar gestiona el acele partide?

„Dacă băteam Rapidul în seara aceasta, se punea problema, probabil, că jucăm pentru FCSB, că FCSB-ul ne-a bătut!

Eu am câștigat sezonul trecut contra Rapidului, la Liga 2 la fel, i-am încurcat. La fel contra Petrolului, echipa unde am copilărit și am crescut. Dar pe mine nu mă interesează lucrul acesta, trebuie să înțelegeți! Acestea sunt chestii de presă, speculații ale oamenilor care joacă la pariuri, poate.

Eu niciodată n-aș concepe așa ceva, fiindcă mi-aș pune o ștampilă vizavi de caracterul meu, o ștampilă negativă pe cariera mea. Nu se pune problema! Tata, dacă era antrenor, voiam să-l bat! Am mai spus-o de nu știu câte ori, dar lumea nu înțelege. 

Sunt profesionist 100%! Că am în suflet două echipe, da, e adevărat (n.r. Rapid și Petrolul). Dar în momentul în care le întâlnesc, vreau să le bat! Acum n-am putut pentru că au fost prea buni”, a declarat Măldărășanu. 

Rapid - Hermannstadt, 16.02.2024/ foto Cristi Preda (GSP)
Rapid - Hermannstadt, 16.02.2024/ foto Cristi Preda (GSP)
Rapid - Hermannstadt, 16.02.2024/ foto Cristi Preda (GSP)
Rapid - Hermannstadt, 16.02.2024/ foto Cristi Preda (GSP)
Rapid - Hermannstadt, 16.02.2024/ foto Cristi Preda (GSP)
+17 FOTO

Citește și alte știri de la Rapid - Hermannstadt 2-0:

„Acum e «parfum»!” » Bergodi, descătușat după altă victorie fără gol primit: „Ia scoateți 2 jucători de la celelalte echipe!”

VIDEO „Riscăm suspendarea” » Mesajul transmis de crainic pe Giulești, la Rapid - Hermannstadt

VIDEO Mircea Lucescu a fost la Rapid - Hermannstadt și la final a transmis: „Au exagerat în prima repriză” + Laude pentru Dan Șucu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
parachioara5
parachioara5  •  17 Februarie 2024, 12:14

Malda ...toata lumea stie ca pauza este un sfetnic bun ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează