FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Ce spun dinamoviştii despre un eventual come-back al lui Adrian Mutu

Articol de - Publicat miercuri, 25 iulie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 25 iulie 2012 16:26

Anunţul postat pe pagina personală de twitter de către Adrian Mutu, cum că ia în calcul ca în curînd să se întoarcă în România, mai exact la Dinamo, a fost comentat astăzi atît de preşedintele Nicolae Badea, cît şi de vîrfurile Marius Alexe şi Andrei Cristea.

"Chiar dacă s-a format la FC Argeş, Adi s-a lansat în fotbalul mare la Dinamo, cu care are o legătură veche, ce nu poate fi negată. Există un respect reciproc între noi şi Mutu. Vom vedea dacă decizia lui este de a reveni şi ce condiţii sportive îi poate oferi clubul", a declarat preşedintele CA al roş-albilor.

Alexe nu crede să-l aibă coleg prea curînd pe Mutu, încă sub contract cu Cesena: "L-am vrea alături de noi, în vestiar, pe teren, însă nu se poate întîmpla acest lucru prea curînd, mai poate juca la cel mai înalt nivel în Europa". Iar Andrei Cristea a punctat: "Adi e mare, un fotbal uriaş, mai are multe de spus în fotbalul de cea mai mare performanţă".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
l0gan_1
l0gan_1  •  26 Iulie 2012, 08:26

e peste alexe si la 40 de ani !!!spargem oile la roza daca se intoarce!!!poi cine sa l tina aracu de gradina gardos:))))))))))))

xzx
xzx  •  26 Iulie 2012, 01:01

atat timp cat este impresariat de albanezi.....slabe sanse sa se intoarca.Oricum prefer tineri promovati care in 2-3 ani vor fi adevarati fotbalisti .Totul este sa avem rabdare si incredere in Bonetti.

skald
skald  •  25 Iulie 2012, 22:40
Postat de saviola2_8 pe 25 Iulie 2012, 17:58

neaga? naa mutu chiar fost stelist de mic:P dar oricum era o glumtiza el a jucat la dinamo nu mai are cum sa vina la steaua daca vreti un dinamovist adevarat vi-ldam pe parvulescu =)))

savarina dute la stana sa vorbesti despre parvulescu,puteti sa va spalati cu el pe cap,este praf

Vezi toate comentariile (12)
Comentează