FOTBAL  »  Superliga  »  ALEGERI FRF

Ce spune Răzvan Burleanu despre acuzaţii: "Nu e un conflict de interese!"

Articol de GSP - Publicat joi, 27 februarie 2014 00:00 / Actualizat joi, 27 februarie 2014 00:19

Răzvan Burleanu intuieşte scopul apelului telefonic, iar cînd aude de ancheta riseproject întrebarea de deschidere e oprită la jumătate.

- E vorba de un articol scris cu rea-credinţă, documentarea lui s-a făcut anul trecut, am fost contactat, dar iată că acum a fost momentul proprice publicării, înainte de alegeri.

- Confirmaţi detaliile licitaţiei de la Oneşti?
- Da, e adevărat, toate lucrurile s-au desfăşurat întocmai. Doar că am asigurat şi locurile de muncă la care m-am angajat.

- Nu e un conflict de interese?
- Nu, nu este. Am respectat toate procedurile legale la ambele licitaţii. Nu erau alte firme, alte oferte, şi atunci am avut interesul să demarăm proiectele. În minifotbal nu investeşte nimeni, aşa că am vrut să investim.

"Am vrut să credibilizez minifotbalul"

- Dar e vorba de afaceri private!
- Nu este o afacere profitabilă. Lider Sport e pe minus, la ambele proiecte am mers pe credite. Sînt investiţii de 150.000-200.000 de euro la Oneşti şi aproape 400.000 de euro la Ploieşti. Nu am făcut clădiri de birouri, ci terenuri pentru sport!

- Bun, dar cum tocmai firma preşedintelui cîştigă licitaţiile?
- Nu am vrut să ascund nimic, nu e vorba de bani publici. Toată infrastructura din minifotbalul românesc vine din mediul privat. Am luat o pîrloagă şi am făcut teren de sport. De ce să fi investit în restaurante sau hoteluri? Mi-am băgat banii în minifotbal, ca să ofer şi mai multă credibilitate fenomenului.

"M-au contactat de anul trecut aceşti jurnalişti, le-am oferit toate informaţiile necesare. Nu mă miră faptul că investigaţia a fost publicată acum, înaintea alegerilor la FRF" ( Răzvan Burleanu, candidat la alegerile FRF)

"Primăria Ploieşti a cerut oferanţilor să fie acreditaţi de FR de minifotbal. E normal, urma o investiţie în minifotbal, trebuia ca firma să aibă experienţă în organizarea competiţiilor de minifotbal" (Răzvan Burleanu, candidat la alegerile FRF)

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
cristimcl
cristimcl  •  27 Februarie 2014, 12:31

Sunt convins că un om de afaceri face investiții care merg pe minus, cu bună știință, doar pentru a promova o mișcare, cum este minifotbalul.

brutarul
brutarul  •  27 Februarie 2014, 09:21
Postat de castiani pe 27 Februarie 2014, 09:10

nu va deziceti. voi presa demonstrati inca o data ca sunteti doar o unelata in mainile celor care la un moment dat au nevoie sa faca o manipulare. de fapt de ce ma mir? articole si ziar fara nici o valoare gazetareasca, demonstrati inca o data cat sunteti de nevertebrati. restul e cancan

si cu toate ca omul pune pe masa si la vedere tot ce face ei insista in "afacerile negre". lingai aserviti, astia scriu orice pentru 1 leu, numai sa il primeasca.

castiani
castiani  •  27 Februarie 2014, 09:10

nu va deziceti. voi presa demonstrati inca o data ca sunteti doar o unelata in mainile celor care la un moment dat au nevoie sa faca o manipulare. de fapt de ce ma mir? articole si ziar fara nici o valoare gazetareasca, demonstrati inca o data cat sunteti de nevertebrati. restul e cancan

Vezi toate comentariile (3)
Comentează