FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Ce urmări incredibile a avut ieşirea în club a steliştilor în noaptea de miercuri spre joi » Mahmuri la antrenament şi la analize

Articol de , - Publicat sambata, 11 decembrie 2010 00:00

Jucătorii au plecat din club la 5:00 dimineaţa, iar la 11:00 au venit obosiţi la şedinţa de pregătire, motiv pentru care Lăcătuş a diminuat durata, dar şi intensitatea antrenamentului.


Unii dintre străini erau programaţi chiar în dimineaţa zilei de joi la un centru medical pentru a li se recolta sînge în vederea efectuării unor analize

Jucătorii au plecat din club la 5:00 dimineaţa, iar la 11:00 au venit obosiţi la şedinţa de pregătire, motiv pentru care Lăcătuş a diminuat durata, dar şi intensitatea antrenamentului.

Unii dintre străini erau programaţi chiar în dimineaţa zilei de joi la un centru medical pentru a li se recolta sînge în vederea efectuării unor analize


Steaua n-are linişte nici înaintea ultimului meci oficial al anului. În noaptea de miercuri spre joi, marea majoritate a fotbaliştilor au mers alături de Mihai Stoica în clubul Bamboo, ieşirea fiind programată de cîteva zile. Lăcătuş şi-a dat şi el acceptul, însă urmările acestei acţiuni n-au fost dintre cele mai bune pentru echipă.
Stancu şi compania au rămas în club, mulţi dintre jucători consumînd şi alcool, pînă aproape de ora 5:00 dimineaţa.

N-au avut foarte mult timp la dispoziţie pentru odihnă deoarece la 10:30 au fost nevoiţi să se prezinte la stadion. La 11:00 a început pregătirea şi, din cauza faptului că jucătorii erau vizibil obosiţi după noaptea pierdută, Lăcătuş a susţinut un antrenament mai scurt, dar şi mai lejer. Cîţiva dintre jucători, printre care Brandan, Martinovici şi Surdu, au jucat tenis cu piciorul după scurta şedinţă de pregătire.

Mai mult, ieşirea în club i-a afectat într-un alt mod şi pe o parte dintre străinii din lotul roş-albaştrilor. În frunte cu Martinovici, aceştia aveau programare pentru joi dimineaţa, la 8:00, să li se recolteze sînge în vederea unor analize obligatorii pentru obţinerea permiselor de muncă. Sîrbul nu s-a putut trezi însă la acea oră şi a fost nevoit să meargă la analize după prînz. Printre străinii din lot care au mers în club s-au numărat Brandan, Ricardo, Bonfim, Martinovici şi Zapata.


A venit cu ochelari de soare
Deşi a plecat din club la mult timp după jucători, MM a fost solidar cu ei şi a mers la antrenamentul de la ora 11:00. El a stat la marginea terenului toată şedinţa de pregătire, alături de Marius Ianuli, purtînd de ochelari de soare.

Explicaţiile lui MM

"Ieşirea în club a fost la iniţiativa jucătorilor şi a avut acordul antrenorului. Antrenamentul de joi dimineaţă s-a desfăşurat în condiţii normale"

"În plus, astăzi, adică vineri, tot de dimineaţă, am asistat la un antrenament pe terenul central, care mi-a mers la inimă. Dacă băieţii vor juca la Napoli la fel cum se pregătesc, atunci avem şanse mari"

Ieri, antrenament tare
Dacă joi dimineaţa a fost nevoit să conducă un antrenament mai lejer, Lăcătuş a comandat ieri o şedinţă de pregătire dusă la intensitatea maximă. Jucătorii au efectuat timp de peste 90 de minute un antrenament tare, cu diverse scheme de joc, dar şi un joc-şcoală.

Criticaţi de Gigi
Patronul Stelei, Gigi Becali, spune că jucătorii şi Mihai Stoica au avut acordul său să iasă în club, dar a precizat că nu e de acord cu astfel de ieşiri. "A venit Mihai la mine şi mi-a zis că-i scoate pe băieţi în oraş. Nu m-am opus pentru că el e managerul echipei, dar mie nu-mi plac cluburile. Acolo e gălăgie, întuneric, nici nu vezi cum trebuie fetele alea de trec pe lîngă tine. Părerea mea e că dacă îţi plac cluburile, nu poţi fi fotbalist", a zis Gigi la GSP TV.


Geraldo n-a vrut în club
Unul dintre jucătorii care n-au dat curs invitaţiei managerului general a fost portughezul Geraldo Alves. El n-a mers alături e echipă în club, preferînd să stea acasă şi să-şi petreacă timpul liber alături de soţia sa, care a venit la Bucureşti.

Nici n-au mai rămas în cantonament luni
O altă decizie surprinzătoare luată în această săptămînă a fost că s-a renunţat la o zi de cantonament. După meciul cu U Cluj, cîştigat cu 3-0, steliştii n-au mai mers la hotelul Parliament, acolo unde stătea echipa, de obicei, după meciuri. Din momentul în care a venit MM la echipă, jucătorii au fost nevoiţi să doarmă în cantonament şi în seara de după jocuri.

Programul Stelei în zilele de miercuri şi joi

Miercuri-Joi
ora 11:00 - antrenament
ora 23:00 - ieşire în club
ora 05:00 - plecare din club
ora 10:00 - trezirea
ora 11:00 - antrenament
ora 14:00 - unora dintre străini le-a fost recoltat sînge pentru analize

PRECEDENTE

Grzelak, tur de forţă
În urmă cu un an şi jumătate s-a petrecut o situaţie asemănătoare, însă doar cu unul dintre jucători. Recent transferat în Ghencea, polonezul Rafal Grzelak a petrecut într-un club pînă la ora 5:00, iar la 10:30 în acea dimineaţa avea programat antrenament. S-a prezentat avînd cearcăne la ochi şi a făcut o şedinţă fizică de 60 de minute.

Amendă-record pentru Toja
Fotbalistul Stelei care a pătimit cel mai mult după o escapadă nocturnă a fost Juan Toja. Columbianul a stat într-o discotecă pînă dimineaţa, fără să anunţe conducerea clubului. A fost surprins de paparazzi, după care i s-a aplicat o amendă-record de 25 la sută din contractul său anual, adică 62.500 de euro!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (12)
forumer
forumer  •  11 Decembrie 2010, 22:24

Puteti sa-mi suggeti pp-uu-ll-aa cu toti, va p/i/sh la orice ora in gura.

rapid..
rapid..  •  11 Decembrie 2010, 18:23

de Marcos Antonio si Marius Constantin ai auzit chiorule? nu de altceva dar Rapid are pana acum doar 12 goluri primite.da ce putem cere de la o o.a.i.e ca tine?

rapid..
rapid..  •  11 Decembrie 2010, 18:14
Postat de forumer pe 11 Decembrie 2010, 02:19

Pe zi ce trece sunt din ce in ce mai impresionat de Geraldo Alves! Un profesionist desavarsit, impreuna cu Piccolo sunt de departe cei mai buni fundasi centrali straini din Romania! Cand aud de Gaman ma bufneste rasul, ce sa facem cu Gaman cand avem cel mai bun cuplu de fundasi centrali din Romania, Gardos-Geraldo, si pe Galamaz ca rezerva?!

si noi ne minunam pe zi ce trece de prostia ta.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează