FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - GAZ METAN, VINERI, 21:00, LOOK TV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Cea mai internaţională Steaua » ”Roş-albaştrii” au stabilit un record istoric după ultimele transferuri

Articol de - Publicat joi, 11 septembrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 10 septembrie 2014 20:19

După campania de achiziţii din această vară şi debutul lui Prepeliţă în tricolor, roş-albaştrii au ajuns să aibă în lot 13 fotbalişti care au evoluat la echipa naţională în ultimii doi ani


După transferurile din această vară, Steaua bifează un record în istoria ei. Clubul din Ghencea a ajuns să aibă în lot 13 jucători care au bifat cel puţin un meci în echipa naţională în ultimii doi ani de zile! Dintre aceştia, patru au venit în această vară: Bourceanu, Papp şi Rusescu au fost împrumutaţi un sezon, iar Luchin a fost transferat. Gaşca s-a mărit şi după ce Prepeliţă a debutat în tricolor în partida cu Grecia.

Ceilalţi internaţionali români din lotul roş-albaştrilor sînt: Latovlevici, Chipciu, Tănase, Adi Popa şi Keşeru. Acestora li se adaugă şi trei străini: lituanianul Arlauskis, polonezul Szukala şi Varela, jucător născut în Portugalia, dar care evoluează pentru reprezentativa Insulelor Capului Verde.

Lista ar fi putut fi şi mai lungă. În lotul lui Gâlcă se mai află încă doi jucători cu selecţii la naţională, dar care n-au mai intrat în vederile lui Victor Piţurcă în ultima perioadă: Cornel Rîpă şi Ionuţ Neagu. Fundaşul dreapta a evoluat ultima oară în tricolor în martie 2011, împotriva Bosniei, iar mijlocaşul în februarie 2012, contra Uruguayului.

Sînmărtean e al 14-lea
Pe lîngă cei 13 fotbalişti care au îmbrăcat măcar o dată tricoul echipei naţionale în ultimii doi ani de zile, în lotul Stelei se mai află Lucian Sînmărtean. Acesta a ratat la mustaţă convocarea pentru întîlnirea cu Grecia de duminică. Selecţionerul Victor Piţurcă a anunţat că s-a aflat în vederile sale, dar că a renunţat să-l cheme din cauză că era accidentat: "S-a schimbat mult în bine în ultima perioadă, a avut nişte evoluţii foarte bune. Din păcate, a fost indisponibil".

3 fotbalişti de la Steaua au fost convocaţi la lotul naţional de tineret al României în ultimii doi ani: Toşca, N. Stanciu şi G. Iancu

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
dorugo02
dorugo02  •  12 Septembrie 2014, 07:28

Vrei libertatea financiara ? Joburi pentru criza – colaboratori online. Doar pentru cei interesati sa faca bani ! Afacere este reala ! “Poți face bani sau poți fugi. Dar nu le poți face o data impreuna!. Multi oameni s-au convins, e randul dumneavoastra acum! NU este MLM! NU este joc piramidal! Castigurile sunt garantate! Cautam operatori online care vor sa castige cel putin 300 de dolari lunar, cu o munca usoara de 3 ore pe zi! BONUS : 12 lectii GRATUITE de afaceri pt franciza alternativa . Pentru detalii, trimiteti ACUM textul "INFO" la adresa de email: [email protected]

bebe_scu
bebe_scu  •  11 Septembrie 2014, 10:57

As mai face o precizare: In editia 2012-2013 a UCL , CFR Cluj si-a castigat singura dreptul de a participa in UCL , invingand cu scorul general de 3-1 pe Liberc, in turul 3 preliminar iar in play offs tot cu 3-1 la generel pe Basel echipa pe care Steaua nu a reusit sa o invinga in cele doua meciuri din grupa UCL 2013-2014.Acesta este adevarul sper sa nu supere pe nimeni.

bebe_scu
bebe_scu  •  11 Septembrie 2014, 10:25

Iar din cea ce postezi reiese ca cel crizat esti tu. ADEVARUL doare cel mai tare. NU ma cobor la nivelul tau ca dau de carbune.IN cele 201 comentarii postate de mine nu am jignit pe nimeni, cu atat mai putin pe tine . Asa ca doresc echipei Steaua NOi SUCCESE , in competitiile europene.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează