FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFERURI

Ceahlăul îi vrea pe steliştii Tudose, Ninu şi Bicfalvi

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 ianuarie 2010 00:00

Ocupanta ultimului loc în Liga I la finalul turului, Ceahlăul Piatra Neamţ, vrea să se întărească în această pauză cu jucători de la Steaua. Gruparea moldavă îi vrea pe Tudose, Ninu şi Bicfalvi pînă la finalul campionatului sub formă de împrumut.

Steaua nu a dat nici un răspuns deocamdată, aşteptînd să vadă cum va decurge campania de achziţii. În cazul în care se vor reuşi transferurile dorite de cuplul Stoichiţă-Panduru, atunci cei 3 au mari şanse să ajungă la Ceahlăul. Dacă însă Steaua nu va mai aduce pe nimeni, atunci nici un fotbalist din actualul lot nu va pleca.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
 •  15 Ianuarie 2010, 15:50

meserie, langa petarda de Barna merge si Ninu! mai bine ii reactivam pe Doru Botez si Tudorel Soimaru decat sa se joace cu astia 2. Daca tot e sa retrogradam macar sa capete experienta Miron si cu Macovei, ei cel putin stiu sa stea in ghete. Despre Bicfalvi, nu e nociv, tot cu frana de mana trasa joaca, in spiritul echipei, cu pase laterale si inapoi, si posesie in terenul propriu zdrobitoare. aduceti la echipa straini, care alearga si pun osul si nu au fitze! sarbi, africani, argentinieni...

 •  15 Ianuarie 2010, 15:45

Tudose e un baiat bun...si stie meserie..dar e cam infumurat...insa este fotbalist de valoare!!nu vreau sa-l laud eu..are cine s-o faca..dar am fost la cateva meciuri ale lui si chiar daca mai greseste,e valoros si merita sa ramana la STEAUA!!capul sus baiete,,vei deveni curand om de baza la noi ,la STEAUA!!fii optimist si nu pune la suflet criticile...tu esti de mare viitor;GHIONEA cat este de experimentat a facut gafe uriase comparativ cu ale tale!!!capul sus si mult tupeu...vei reusi!STEAUA!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează